Menu

zoeken

Drukste zomer sinds tijden op Ulesprong

De Ûlesprong 4SINT NICOLAASGA - De Ulesprong kon deze zomer op duizenden bezoekers rekenen. Het recreatieterrein aan het Tjeukemeer was de plek om een frisse duik te nemen. Wobbe en Jellie Nieborg uit Sintjohannesga exploiteren het dagrecreatieterrein sinds deze zomer. Ze hebben de problemen uit het verleden achter zich gelaten en er een veilige plek van gemaakt, zoals ze zeggen.

Lees meer: Drukste zomer sinds tijden op Ulesprong

Excelsior viert jubileum met boek

excelsior 1OUWSTERHAULE – Muziekvereniging Excelsior Ouwsterhaule zou dit jaar haar 75-jarig jubileum met spektakel vieren. Helaas ging het grote feest op 6 juni niet door. Net als bij alle andere festiviteiten in het land gooide ook hier de coronacrisis roet in het eten. Toch laat de vereniging het heugelijke feit niet helemaal stilletjes voorbij gaan. Met een lijvig boek wordt het jubileum in het klein gevierd.

Lees meer: Excelsior viert jubileum met boek

Harbour Side Langweer wisselend succes

terras Stevenshoek reeds verwijderd 1LANGWEER – Het terras Harbour Side Langweer is de afgelopen zomer een wisselend succes. De vijftig tafels waren tijdens de hittegolf nagenoeg allemaal vol. De eerste weken met minder goed weer liep het terras slecht. ,,De omzet viel uiteindelijk wat tegen”, zegt Michiel Blekkenhorst, ,,Je probeert wat als ondernemer. Je wilt wat voor het dorp betekenen.”

Lees meer: Harbour Side Langweer wisselend succes

Bar De Gaast blijft bezorgen

Bar de Gaaast 6SINT NICOLAASGA – Bar De Gaast aan de Gaastweg in Sint Nicolaasga heeft in de coronacrisis het bezorgen ontdekt. Eigenaar Lambert de Boer spreekt van een daverend succes en blijft de dienst voorlopig aanhouden. ,,Mei de besoarging ha wy need omsetten yn in deugd.”

Lees meer: Bar De Gaast blijft bezorgen


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!