Menu

zoeken

,,It Frysk hynder is emoasje’’

JOHANNA FABER kopieSCHARSTERBRUG - Johanna Faber (44) uit Scharsterbrug heeft een passie voor het Friese paard. Haar leven draait sinds een paar jaar om het fotograferen van ‘de zwarte parel’. ,,It Fryske Hynder is emoasje, sawol yn’e sport, op keurings as by de berte. Dat besykest yn de foto’s werom te bringen.”

Lees meer: ,,It Frysk hynder is emoasje’’

Tuinpracht landgoed WilhelminaOord

Wilhelminaoord 60SINT NICOLAASGA – De tuinen van het landgoed WilhelminaOord in Sint Nicolaasga staan er prachtig bij. Dankzij de inzet van Fedde Oenema (manusje-van-alles), Henk Deinum (oud-boomkweker) en Jan Sijtsma (bewoner WilhelminaOord) komt de natuur volledig tot zijn recht. De Zakenman ging met de drie op pad.

Lees meer: Tuinpracht landgoed WilhelminaOord

Bauke Jonkman wil leefbaar Langweer

twirreLANGWEER – Bauke Jonkman zet zich in voor een leefbaar Langweer. De eigenaar van watersport- en recreatiebedrijf Twirre in Langweer bijt zich al achttien jaar vast in het oprichten van een nieuw vakantiepark. ,,De afgelopen jaren loopt de recreatie echt terug. Als dat zich zo doorzet, dan zou ik dat heel jammer voor dit mooie dorp vinden.”

Lees meer: Bauke Jonkman wil leefbaar Langweer


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!