Menu

zoeken

Avondje winterse gezelligheid

bordspellencub 3SINT NICOLAASGA – Bordspellenclub De Gezelligheid uit Sint Nicolaasga komt elke wintermaand samen in Unitas. Esther Leenstra-Voorintholt (40) uit Sint Nicolaasga neemt elke avond acht kratjes vol met grote bordspellen en twee shoppers gevuld met kleinere spellen mee. Over het algemeen is spelletjes spelen erg leuk, vindt Esther Leenstra–Voorintholt. ,,Het is even wat anders en een avondje het huis uit, de gezelligheid met elkaar opzoeken.”

Lees meer: Avondje winterse gezelligheid

Crescendo treedt op met Karin Bloemen

crescendoIDSKENHUIZEN - Crescendo Idskenhuizen bestaat 75 jaar. Het muzykkorps viert het jubileum op 12 november 2022 met de grande dame van de Nederlandse theaters: Karin Bloemen. De cabaretière, zangeres en actrice heeft tijdens haar optreden in dorpshuis De Stjelp in Idskenkuizen wel ruimte nodig. Op het podium wordt minimaal drie bij drie meter voor de zangeres en haar jurk vrijgehouden. ,,Oars smiet se miskien in muzykstanderd om”, lacht bestuurslid Wiepkje Faber (31).

Lees meer: Crescendo treedt op met Karin Bloemen


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!