Menu

Greensetters starten tennistrainingen

tennis 1671852 1920Op 4 april a.s. start  tennisvereniging de Greensetters met hun tennistrainingen op het sportpark it Skarlân in St.Nicolaasga  Totaal worden en 12 trainingen gegeven  op donderdag tussen 15.00 en 22.00 uur   De trainingen zijn voor zowel de volwassen als de jeugd. Voorwaarde is wel dat men zich vooraf moet inschrijven via www.greensetters.nl

 

(foto: De Greensetters)

Renado toont karakter

reando oldeholtpade 3 3 50SINT NICOLAASGA - Renado en Oldeholtpade hebben zondagmiddag er een echte kraker van gemaakt. Dat gebeurde nadt twee spelers van Renado en één van Oldeholtpade het veld met rood hadden verlaten. Er kwam strijd en er gebeurde van alles op het veld dat voldoende stof geeft om over na te praten. 

Lees meer: Renado toont karakter

VVI deelt de punten

VVI algemeenNIJLAND – VVI heeft in het duel tegen Nijland slechts één puntje weten te behalen. Tegen het stug verdedigend Nijland waren de Idskenhuisters de beter ploeg, maar moesten genoegen nemen met de puntendeling.

Lees meer: VVI deelt de punten


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!