Menu

VVI bekert tegen Balk en Heerenveen

04062656 Veld geslotenIDSKENHUIZEN - Tweedeklasser VVI uit Idskenhuizen maakt niet veel benzinekosten voor de eerste rond van de beker. Op het eigen sportpark ontvangen de Idskenhuisters op zaterdag 31 augustus zondag eersteklasser VV Heerenveen. Een week later volgt de uitwedstrijd tegen zaterdag eersteklasser Balk. Op 14 augustus sluit VVI het bekerdrieluik af in en tegen zaterdag tweedeklasser Wolvega. Een lastige loting dus voor de oranjehemden.

Lees meer: VVI bekert tegen Balk en Heerenveen

Langweer even vijfde, toch laatste

190808 Skutsjesilen Lemmer LangweerLANGWEER – Dat de zeilformule Langweer buitenspel dit kampioenschap buitenspel zet, is alom bekend. Schipper Jaap Zwaga probeert er toch het beste van te maken. Donderdag in Lemmer leek de zwaan eindelijk een plek in de middenmoot ten deel te vallen, toch duurde de wedstrijd te lang en kwam de Twee Gebroeders opnieuw als laatste over de finishlijn.

Lees meer: Langweer even vijfde, toch laatste

Langweer pechvogel op 'vlaggetjesdag'

190805 Skutsjesilen Woudsend LangweerWOUDSEND – Het regende maandag rode protestvlaggen na de wedstrijd op de Hegemermar bij Woudsend. Voor Langweer verliep de wedstrijd wederom teleurstellend. Daar leek het aanvankelijk niet op, want de zwaan zat keurig in de middenmoot. Door een verkeerde inschatting moesten Jaap Zwaga en zijn mannen achteraan aansluiten.

Lees meer: Langweer pechvogel op 'vlaggetjesdag'


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!