Menu

zoeken

Belangrijke punten VVI

230401 LACFrisia VVI supportersTegen weer een directe concurrent wist het eerste elftal van Voetbalvereniging VVI uit Idskenhuizen drie punten te halen. Gemakkelijk ging dat niet. In de uitwedstrijd tegen LAC Frisia in Leeuwarden maakte de ploeg het zich op de eerste april van 2023 zelf onnodig moeilijk.

Lees meer: Belangrijke punten VVI

Terechte punten Renado

09-10-2004 Tijd: 14:30- Plaats: Heerenveen Adres: sportpark De Akkers, Rottumerweg Onderwerp: zaterdag - voetbal -eerste klasse Heerenveense Boys-Leeuwarder Zwaluwen                                    Het eerste elftal van Renado 1 had tegen hekkensluiter MKV ’29 in Leeuwarden geen gemakkelijke wedstrijd. MKV (ofwel: de rooms-katholieke voetbalvereniging Met Kracht Vooruit 1929) is absoluut niet een tegenstander “waarvan zomaar even gewonnen gaat worden”. De historie leert dat de vroegere onderlinge duels meestentijds in een gelijkspel eindigden en maar af en toe een winnaar - met in die gevallen vaak slechts één goal verschil - opleverden. Renado was dus gewaarschuwd. En die waarschuwing hielp.

Lees meer: Terechte punten Renado

'Rammetje vol'-leybaltoernooi

Bedrijven Volleybal 25 3 2023 2 1000Het Buurten- en Bedrijventoernooi van volleybalvereniging SNVV in Sint Nyk was zaterdagavond 25 maart 2023 opnieuw een groot succes. Met 24 teams zaten de drie poules weer rammetje vol en dat was ook goed te zien. Zoveel volleyballers, maar ook het publiek was in grote getale aanwezig. Wat vinden wij dit een fantastisch toernooi om te organiseren’’, luidde de reactie van de toernooicommissie na afloop.

Lees meer: 'Rammetje vol'-leybaltoernooi


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!