Menu

zoeken

Brons voor Marrit Fledderus op NK

MarritHeerenveen - Schaatsster Marrit Fledderus uit Sint Nicolaasga is zaterdag derde op de NK Afstanden geworden. Dit deed de 19-jarige langebaanschaatster in een leeg Thialf op de 500 meter (over twee ritten). 

 

 

Langweer tegen Bakkeveen onderuit

Langweer Bakkeveen 8LANGWEER -  Een feller en beter Bakkeveen heeft zondagmiddag Langweer verslagen met 2 – 4. Trainer Joop Braber had diverse spelers op een ander positie neer gezet wat niet het gewenste resultaat opleverde. Langweer blijft met drie punten uit vier wedstijden in de onderste helft van de vierde klasse B steken.

Lees meer: Langweer tegen Bakkeveen onderuit

SNVV wint verdiend van vc Sneek

10102020 sneek snvv 1 3 1SNEEK - Na een week geen wedstrijd te hebben gespeeld in verband met de afgelaste wedstrijd, konden de dames van SNVV ds 1 zaterdag weer los. Er werd afgelopen week goed getraind en dus gingen de dames met vertrouwen op naar Sneek. S.N.V.V  won de wedstrijd verdiend met 1 – 3  setstanden 19-25  14–25  16-25 en 25-15.

Lees meer: SNVV wint verdiend van vc Sneek


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!