Menu

Langweer blijft in de vijfde klasse

wvc langweer 1 0 4

MUNNEKEBUREN – Langweer is er niet in geslaagd om in de wedstrijd tegen VWC uit Munnekeburen naar de vierde klasse te promoveren. De verwachtingen waren hoog gespannen na de prima overwinning tegen Oldeboorn, maar de Langweerders konden zondagmiddag geen echte vuist maken. Een doelpunt in de tweede helft van VWC maakte aan alle illusies van de Langweerders een einde.

Lees meer: Langweer blijft in de vijfde klasse

Promotie VVI 2

vvi 2NIEKERK - Het tweede elftal van VVI heeft  zaterdag een prachtig sportief seizoen afgesloten met een promotie. In en tegen het Groningse Niekerk werd met 1 -3 voor de Idskenhuisters
Lees meer: Promotie VVI 2

Ludieke zoektocht volleybaltrainer

180612 Volleybalsters LVVO trouwjurkenDe volleybalsters van LVVO D2 uit Langweer grijpen een ludiek middel aan om een nieuwe trainer te vinden. Geen advertentie in de krant of een kalender met pikante beelden van de sporters, maar een foto van de teamleden in trouwjurken. Onder het mom van 'vrijgezellige dames zoeken nieuwe trainer'.

Lees meer: Ludieke zoektocht volleybaltrainer


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!