Menu

zoeken

Strijdend Langweer pakt een punt

LANGWEER HARLINGEN 4LANGWEER -  Al vanaf het begin van de competitie is de lijst met blessures groot bij Langweer 1. Als kleine dorpsclub moet je roeien met de riemen die je hebt, en het is zoeken naar jeugdige parels die het aan kunnen , en die ook willen. De geblesseerde spelers Thomas de Jong , Edwin Drost en Aurelius Faber waren er niet bij, en Remco Sappe is op de weg terug. Ook Chanon Wongphim had afgezegd , als mede Hein Veenstra. De spelers die er wel waren hebben geknokt voor wat ze waard waren. De wisselspelers waren deze middag Folkert Sappe, Laas Spanumburg(16 jaar), Michel Postma (16 jaar), Kevin Cox en good-old Pieter Kraak.

Lees meer: Strijdend Langweer pakt een punt

Renado pakt verdiend eerste punt

RENADO GORREDIJK 0 0 11SINT NICOLAASGA -  Een strijdvaardig Renado heeft zondagmiddag een dik verdiend punt weten te halen uit het duel tegen Gorredijk.  Aanvoerder Frits de Jong ging voorop in de strijd en nam de rest van het elftal mee. Voetballend was het allemaal ietsje minder dan voorgaande wedstrijden maar door de strijd was het zondag voor het publiek zeker de moeite waard. De eindstand  bleef zoals de wedstrijd begon 0-0.

Lees meer: Renado pakt verdiend eerste punt

Renado pakt verdiend eerste punt

RENADO GORREDIJK 0 0 11SINT NICOLAASGA -  Een strijdvaardig Renado heeft zondagmiddag een dik verdiend punt weten te halen uit het duel tegen Gorredijk.  Aanvoerder Frits de Jong ging voorop in de strijd en nam de rest van het elftal mee. Voetballend was het allemaal ietsje minder dan voorgaande wedstrijden, maar door de strijd was het zondag voor het publiek zeker de moeite waard. De eindstand  bleef zoals de wedstrijd begon 0-0.

Lees meer: Renado pakt verdiend eerste punt

Joure kleurt oranje

sc joure vvi 1 3 1JOURE -  VVI bleek in Joure het meest effectief te zijn de Idskenhuisters wonnen de derby tegen SC Joure met 1 – 3. Op de Hege Simmerdyk werd het geen echte beste wedstrijd, maar door de entourage en met de steun massaal meegereisde supporters  was de overwinning verdiend. Al had VVI daarbij de hulp van de Joure doelman bij nodig die met een onbesuisde actie Thom van Lingen onderuit liep. De daarbij toegekende strafschop werd het kantelpunt in de wedstrijd.

Lees meer: Joure kleurt oranje

Strijd om top is begonnen

snvv sneek 3 125SINT NICOLAASGA - Donderdagavond 14 oktober om 20:30 uur moesten de dames van DiJeMaGo SNVV dames 1 spelen tegen VoVem dames 1. De teams staan dicht bij elkaar in de competitie. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Lees meer: Strijd om top is begonnen


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!