Menu

Renado verdiende een puntje.

THOR Reande 1 0 11LIPPENHUIZEN – Het is Renado niet gelukt om een  verdiend puntje mee naar huis te nemen. De Sint Nykster toonden op het kunstgrasveld zeker progressie. Het creëren en benutten van kansen wil niet echt lukken. Positief is ook de terugkomst van Giedo de Weerd die na ruim een jaar met een  vervelende knieblessure terug in de basis is.

Lees meer: Renado verdiende een puntje.

Eindelijk winst voor S.N.V.V.

snvv zwolle 3 1 34Sint Nicolaasga – Eindelijk, in de vierde wedstrijd was het raak voor de dames van Kuipers Installatietechniek SNVV: winst! En wel tegen de nummer 3 van de ranglijst. De Sint Nykster wonnen het duel tegen C.S.V uit Zwolle met 3 – 1 ( set standen 25-20  27-25  25-22 en 25-23)

Lees meer: Eindelijk winst voor S.N.V.V.

Johannes Lindeboom wijst VVI de weg

vvi tonego 4 1 17IDSKENHUIZEN  -  Met twee doelpunten , waarvan de eerste al na 10 seconden, had  Johannes Lindeboom een groot aandeel in de overwinning op Tonego De ploeg van trainer Dick Schuurman had één helft nodig om de ploeg uit de Noord oostpolder  een nederlaag te bezorgen  Met 4-0 werd de eerste helft afgesloten diep in de tweede helft bracht  Tonego de eindstand op 4-1  

Lees meer: Johannes Lindeboom wijst VVI de weg


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!