Menu

Gelukkig Langweer pakt punt

Langwer Tijnje 1LANGWEER – Met een fantastische vrije tap in de 90ste minuut van Marc de Groot  was het Langweer dat een puntje uit het duel tegen de Tijnje binnen sleepte.  Met het ene puntje houd Langweer zicht op de koppositie voor de winterstop.

Lees meer: Gelukkig Langweer pakt punt

Gelijkspel Renado tegen Veno

veno renado 1 1 45VOLLENHOVE - Het duel van Veno tegen Renado was zondagmiddag net als het weer van die middag. Het duel begon met een waterig zonnetje daarna gevolg door enkele fikse buien.   Renado en Veno maakten er geen al te best duel van waarbij de puntendeling  wel het eerlijkst was. Al denkt de ploeg uit de kop van Overijsel daar waarschijnlijk heel anders over.

Lees meer: Gelijkspel Renado tegen Veno

Van Slooten verlengt bij Renado

181205 Contractverlenging hoofdcoach Johan van SlootenSINT NICOLAAGA – Johan van Slooten is ook volgend seizoen hoofdtrainer van voetbalvereniging Renado uit Sint Nicolaasga. De contractverlenging is de uitkomst van een positief gesprek tussen het bestuur en de coach. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking tot dusver.

Lees meer: Van Slooten verlengt bij Renado


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!