Menu

Het lukt Langweer maar niet

 

170515 Langweer DeinumSNEEK – Langweer is het ook niet gelukt om punten te pakken in Sneek waar Black Boys zondagmiddag de tegenstander was. De Langweerders verloren het duel met 2  - 1. Ook deze middag miste Langweer een viertal basis spelers en in het doel de vijftigjarige Gosse Cox.

Lees meer: Het lukt Langweer maar niet

Renado ook Trynwâlden de baas

 

renado trynwalden 30SINT NICOLAASGA – Renado zet zijn goede start in de derde klasse A goed voort.  Dit keer was het VC Trynwâlden dat zijn meerder moest erkennen in de ploeg van Johan van Slooten. Ook nu werd  het verschil gemaakt in het tweede deel van de wedstrijd na een 1 – 1 ruststand.

Lees meer: Renado ook Trynwâlden de baas

Knap herstel SNVV na hectische periode

 

3111 snvv impala 3 2 70Sint Nicolaasga/Lemmer –  Het was een hectische periode voor DIJEMAGO SNNV. Allereerst twee pittige nederlagen en tot overmaat van ramp de brand in de eigen Doniahal. Door adequaat handelen van het bestuur werd vrij snel een nieuwe locatie gevonden en kon er gespeeld worden. Lemmer bood de helpende hand. Na een spannende partij trok de thuisploeg weer eens aan het langste eind! (setstanden:  25-18, 19-25, 25-22, 14-25, 15-13

Lees meer: Knap herstel SNVV na hectische periode

VVI verliest van Marum

 

stopper vviMARUM – VVI heeftin Marum een ongelukkig verlies geleden tegen nummer twee op de ranglijst. Een eigen doelpunt in de beginfase en in de laatste minuten een gemiste penalty zorgden voor een 3 – 2 verlies.

Lees meer: VVI verliest van Marum


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!