Menu

zoeken

Sloepenrace Langweer op 2 oktober

Sloepenrace Langweer 2017De elfde Langweerder Sloepenrace wordt naar verwachting op zaterdag 2 oktober 2021 gehouden. De coronapandemie gooide vorig jaar roet in het eten: de tocht werd toen afgelast. De organiserende Koninklijke Watersportvereniging Langweer heeft voor dit jaar inmiddels 21 ploegen op de deelnemerslijst staan.

Lees meer: Sloepenrace Langweer op 2 oktober

Jongens (ballonnen)partij Sint Nyk

17072021jongenskaatsen 2SINT NICOLAASGA _ De jongenskaatspartij die onder de vlag van de Friese Ballonfeesten in Joure zou worden gehouden is, bij het niet doorgaan van het ballonfestijn vrijdag gehouden in Sint Nicolaasga op het veld van kaatsvereniging de Oorsprong. Door de KNKB waren de achttien sterkste jongenskaatsers in zes parturen naar Sint Nyk afgevaardigd om daar om de mooie prijzen te strijden. Na in twee poules hun wedstrijden te hebben gekaatst kwamen twee winnaars in een finale tegen elkaar uit.

Lees meer: Jongens (ballonnen)partij Sint Nyk

50 plus kaatspartij in Sint Nyk

10072021 kaaste 50 plus 1De door de kaatsvereniging de Oorsprong georganiseerde 50 plus kaatspartij in Sint Nyk   is  zaterdag in de a klasse gewonnen door   Ate Bierma Stiens, Tjeerd Jan Boomsma Morra en Piet Zondervan uit Jorwert. In de finale wonnen ze met 5-4 en 6-4 van de tweede prijswinnaars Evert Tolsma uit Dronrijp, Hans Felkers uit Stiens en Johannes Siegersma uit Berltsum.

Lees meer: 50 plus kaatspartij in Sint Nyk


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!