Menu

zoeken

Negen nieuwe sponsors Greensetters

greensetters-3.jpgNegen nieuwe sponsors heeft Tennisvereniging De Greensetters in Sint Nicolaasga voor zich weten te winnen. Het financieel adviesbureau GK Advies uit het dorp is voortaan hoofdsponsor van de vereniging. De andere bedrijven zijn bereid gevonden om tenues voor de verschillende teams te sponsoren.

Lees meer: Negen nieuwe sponsors Greensetters

Kramer's blijft sponsor Sc Heerenveen

Het faillissement van Kramer's Bouwbedrijf in Sint Nicolaasga is het gesprek van de dag in het dorp. Het laatste grote bouwbedrijf van het bouwvakkersdorp is nu ook geschiedenis. In totaal zeventien mensen  van het bouwbedrijf worden ontslagen.Kramer’s Houtconstructies uit Sint Nicolaasga verbindt zich ook in het tweede coronajaar aan Sportclub Heerenveen. De houtskeletspecialist is vorig jaar sponsor geworden. Ondanks het feit dat de tribunes opnieuw leeg blijven, wordt het sponsorcontract toch verlengd. "Omdat we als Fries bedrijf de club een warm hart toedragen.’’

Lees meer: Kramer's blijft sponsor Sc Heerenveen

Slap Renado verliest

Renado akkrum 0 2 13SINT NICOLAASGA -  Akkrum heeft zonder zich echt te moeten inspannen gemakkelijk  met 0-2  van Renado weten te winnen. De doelpunten werden keurig over beide helften verdeeld.  De Sint Nyksters speelden slap en slordig en hadden  geen enkele kans  tegen een beter en agressiever voetballend Akkrum.

Lees meer: Slap Renado verliest


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!