Menu

Flitsende start Langweer

2801 langweer langezwaag 8

LANGEZWAAG - Met twee doelpunten binnen 15 minuten heeft Langweer de uitwedstrijd tegen Langezwaag weten te winnen . Langweer blijft goed presteren maar door het grote verschil in het aantal gespeelde duels kan het team van trainer Joop Braber  nog wel enkele plaatsen stijgen in de 5e klasse B.

Lees meer: Flitsende start Langweer

Renado doet prima zaken

 

 

renado havelte 2 1 28SINT NICOLAASGA – Met de 2 -1  overwinning heeft Renado  zondagmiddag in het thuisduel tegen Havelte goede zaken gedaan.  Twee doelpunten uit dode spelmomenten maakte het verschil in het voordeel van de Sint Nykster.

Lees meer: Renado doet prima zaken

VVI morst dure punten

vvi hardegarijp 1 3 25IDSKENHUIZEN – Een zwak VVI heeft onnodig maar geheel terecht punten laten liggen tegen Hardegarijp.  Op het programma van de Idskenhuisters een aantal cruciale duels tegen Wykels Hallum en Veenwouden. Puntverlies kan VVI zich niet veroorloven omdat nacompetitie dan wel heel dicht bij komt.

Lees meer: VVI morst dure punten

SNVV stevig op de tweede plaats

 

 

snvv reva 3 1 5SINT NICOLAASGA -  De dames van SNVV hebben ook de laatste thuiswedstrijd van de competitie winnend weten af te sluiten. Met 3 – 1 werden de Reva dames uit Gorredijk verslagen. Koploper Bolsward  is door SNVV niet meer te achterhalen en de Sint Nyksters kunnen zich op gaan maken voor de nacompetitie.

Lees meer: SNVV stevig op de tweede plaats

Hotseknotsvoetbal VVI

ronald de jong

IDSKENHUIZEN. VVI heeft gisteravond drie belangrijke punten bijgeschreven. Op het sportpark de Stripe werd met 1 - 0 van  Stiens SC gewonnen.  Ronald de Jong schoot in de 90ste minuut uit een prachtige vrijetrap VVI naar een verdiende overwinning. Met deze overwinning lijken de Idskenhuisters los te komen van de onderste plaatsen. Maar met nog acht duels te gaan is het zorg voor VVI om scherp te blijven.

Lees meer: Hotseknotsvoetbal VVI


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!