Menu

zoeken

,,Dêr komt as skipper in soad op dy of"

langweer5 1LANGWEER – De 75ste editie van het SKS-skûtsjesilen wordt dit jaar vanwege het coronavirus beperkt tot één jubileumweekend. De strijd om SKS jubileumbokaal vindt op 12 en 13 september in Langweer plaats. SKS-Schipper Harmen Brouwer zou dit seizoen voor de eerste keer voor Langweer uitkomen. De uitbraak van het coronavirus stelt zijn debuut even uit. Je hebt ermee te dealen, vindt Brouwer. ,,Yn it begin baalde ik dêr wol fan, mar ik moat realistysk wêze. It cliché is wier: sûnens is hiel belangryk. Dit skûtsjesilen is dan ek mar bysaak, mar dan wol de belangrykste bysaak fan it libben.”

Lees meer: ,,Dêr komt as skipper in soad op dy of"

Jan de Wolff trainer FC Ulu Spor

Jan de WolffSt Nicolaasga - Jan de Wolff is voor komend seizoen de nieuwe trainer van Fc Ulu Spor uit Zwolle De trainer heeft na een proef training  positief gereageerd op een samenwerking met FC Ulu Spor u. Het team dat in de vierde klasse is ingedeeld  bestaat uit Turkse Nederlanders en is in 1987 opgericht.

Lees meer: Jan de Wolff trainer FC Ulu Spor

KNVB maak teamindeling bekend

Een rijtje voetballen op een voetbalveld.IDSKENHUIZEN/ ST NICOLAASGA/ LANGWEER De KNVB heeft vandaag de teamindelingen bekend gemaakt. Voor VVI  Renado en Langweer zijn er in de nieuwe competitie niet veel veranderingen  alle drie teams treffen nagenoeg de zelfde elftallen als het afgelopen seizoen

Lees meer: KNVB maak teamindeling bekend

,,Skutsjesilen is de belangrykste bysaak”

rin us de jongLANGWEER/SINT NICOLAASGA – De 75ste editie van het SKS-skûtsjesilen wordt dit jaar vanwege het coronavirus beperkt tot één jubileumweekend. De strijd om SKS jubileumbokaal vindt op 12 en 13 september in Langweer plaats. Schippers Rinus de Jong uit Sint Nicolaasga en Harmen Brouwer van het Langweerder skûtsje moeten zich nu in vier wedstrijden bewijzen, in plaats van twee weken volop zeilen.

Lees meer: ,,Skutsjesilen is de belangrykste bysaak”


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!