Menu

Knappe winst dames S.N.V.V.

 

snvv sneek 3 120SINT NICOLAASGA –  In nieuwe tenues gestoken heeft DIJEMAGO S.N.N.V. de derde achtereenvolgende wedstrijd gewonnen. Nu werd thuis VC Sneek D4 verslagen. Hierdoor staat de ploeg derde in de derde divisie. (setstanden 21-25, 25-23, 25-10, 25-17 )

Lees meer: Knappe winst dames S.N.V.V.

Genieten van jong Renado

nieweschoot renado 1 5 43HEERENVEEN - Nieuweschoot, met Sint Nykster Piet de Winter als trainer, heeft het Renado niet echt moeilijk gemaakt. Renado won verdiend met 1 – 5 van Nieuweschoot. Een duel waarbij Renado prima spel liet zien. De ploeg drukte niet door naar misschien wel dubbele cijfers, maar voetballend was het prima.

Lees meer: Genieten van jong Renado

Weer winst voor SNVV

snvv 1VEENDAM – DIJEMAGO S.N.N.V. heeft na de volle winst van vorige week de smaak te pakken. Nu werd in Veendam de winst gepakt. Na een stroeve start herstelde het team zich op tijd en won alsnog. Toch was het niet zo sprankelend als de eerdere wedstrijden. (setstanden  25-18, 17-25, 17-25, 17-25)

Lees meer: Weer winst voor SNVV

Harmen Brouwer schipper Langweer

Skutsjeschipper SytzeenHarmenBrouwerLANGWEER - Harmen Brouwer (36, rechts op de foto) wordt per direct de nieuwe schipper van het Langweerder SKS-skûtsje “Twee Gebroeders”.  Brouwer, woonachtig in Wergea, is de tweelingbroer van huidig Heerenveen schipper Sytze Brouwer (l) en  zoon van Pieter Sietsesz. Brouwer, die als schipper van Heerenveen drie maal kampioen werd. 

Lees meer: Harmen Brouwer schipper Langweer


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!