Menu

Langweer verliest derby in Joure

110218 joure langweer 2 1 37

JOURE - Langweer heeft de derby in de vijfde klasse tegen Joure met 2-1 verloren. De wedstrijd werd, tot frustratie van alles wat Langweer was, op het kunstgrasveld gespeeld doordat de consul het hoofdveld in Joure had afgekeurd. De Langweerders hadden het zichtbaar moeilijk op het Jouster veld.

Lees meer: Langweer verliest derby in Joure

SNVV overtuigend naar de winst

 

snvv vc sneek 4 0 21SINT NICOLAASGA – Met een prachtige 4 – 0 overwinning op VC Sneek heeft SNVV  voor de zesde keer op rij het maximale aantal punten weten te behalen. Met de set standen van  25 – 13 25 – 14 25 - 17 en 25 – 5 waren de Sint Nykster te sterk voor de Snekers.

Lees meer: SNVV overtuigend naar de winst

LVVO-dames zoeken teamgenoten

180207 LVVO Dames 3LANGWEER – De dames van het derde team van volleybalvereniging LVVO uit Langweer zijn naarstig op zoek naar nieuwe teamgenoten. Door blessures dreigen zij namelijk het laatste deel van het seizoen niet af te kunnen maken. En dat terwijl het hun momenteel voor de wind gaat.

Lees meer: LVVO-dames zoeken teamgenoten

Renado op de pijnbank

0402 renaDO GORREDIJK 1 4 8

SINT NICOLAASGA – Renado is zondagmiddag keihard onderuit gegaan in de wedstrijd tegen Gorredijk. In een, vanuit Sint Nykster perspectief, bar slechte wedstrijd verloor de formatie geheel terecht en kansloos met  1 - 4 

Lees meer: Renado op de pijnbank


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!