Menu

Opsjitter op Marktplaats

150808 IFKS Opsjitter LemmerLANGWEER - Het IFKS-skûtsje Opsjitter staat te koop. Schipper Willem Zwaga uit Langweer staat het aankomende SKS-kampioenschap aan het roer van het Leeuwarder skûtsje Rienk Ulbesz. De Opsjitter, die de afgelopen jaren met de kleine z als zeilteken in de B-klasse van de IFKS uit kwam, staat inmiddels op Marktplaats.

Lees meer: Opsjitter op Marktplaats

De Wolff wint NK Tienkamp

170717 Rody de WolffUTRECHT - Atleet Rody de Wolff uit Sint Nicolaasga is afgelopen weekend in Utrecht Nederlands Kampioen geworden op het onderdeel tienkamp. Op het complex Maarschalkerweerd werd de twintigjarige Sint Nykster op de schouders gehesen voor zijn titel bij de senioren. Hij bleef uitdagers Harald Bust en Nout Wardenburg voor.

Lees meer: De Wolff wint NK Tienkamp

Clubs treffen bekende opponenten

04062656 Veld geslotenZEIST - De Koninklijke Nederlands Voetbal Bond (KNVB) heeft woensdagochtend de competitie-indeling voor het seizoen 2017/2018 bekendgemaakt. VVI treft in de zaterdag tweede klasse I veel dezelfde tegenstanders als het afgelopen seizoen. Dat geldt ook voor VV Langweer dat in de zondag vijfde klasse B is ingedeeld. Zelfs Renado, dat dankzij het binnenhalen van het kampioenschap promoveerde naar de derde klasse, treft geen onbekenden. 

Lees meer: Clubs treffen bekende opponenten


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!