Menu

zoeken

Slotfase nekt voetballers VVI

230923 FVC VVI

Voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen toog voetbalbvereniging VVI uit Idskenhuizen naar Leeuwarden waar gespeeld moest worden tegen FVC. Een club, die over is gekomen van de zondagcompetitie en daarom het - volgens VVI - waardeloze aanvangstijdstip van 17.00 uur heeft bedacht voor de thuiswedstrijden.

Lees meer: Slotfase nekt voetballers VVI

Topbedrag met golf voor Foppe Fonds

GolfballenDe tiende editie van het Foppe Open-golftoernooi op de baan van BurgGolf Golfclub Sint Nyk in Legemeer heeft opnieuw een recordbedrag opgeleverd. Met 33.150 euro ging de opbrengst van het evenement ietsjes over die van vorig jaar heen, toen met 32.700 euro ook al een topopbrengst werd gerealiseerd. Het geld is bestemd voor jongeren, voor wie sporten niet vanzelfsprekend is vanwege een beperking of financiële belemmering.

Lees meer: Topbedrag met golf voor Foppe Fonds

Langweer wint amateurstrijd Snitsermar

Het skûtsje van Langweer heeft zaterdag 16 september 2023 de jaarlijkse skûtsjesylwedstrijd voor amateurs gewonnen. Herman Roffel, die normaliter fokkenist op het Langweerder skûtsje is, fungeerde in deze wedstrijd als schipper. Hij stuurde De Jonge Jan in de ochtendwedstrijd als eerste over de finish. De middagwedstrijd werd wegens gebrek aan wind afgelast, waardoor de uitslag van de ochtendzeilpartij ook direct de einduitslag was.

Lees meer: Langweer wint amateurstrijd Snitsermar

Feestje op Merke-kaatsveld Sint Nyk

230907 SintNyk Merkekaatsen 2 1000De winnaars in deB-klasse met van links naar rechts Niesje Betten, Alex Klaren (koning) en Rients Smeding.Na een aantal jaren dat het met het Merkekaatsen niet zo goed ging, het aantal deelnemers liep door verschillende oorzaken terug, kan Kv “de Oorsprong” nu terugzien op een bijzonder geslaagde Merkepartij.

Lees meer: Feestje op Merke-kaatsveld Sint Nyk


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!