Menu

Fase twee Wissel verbouw gestart

Wissel verbouwing 2019 7Met een afsluitende schuimparty is vrijdag voorlopig een einde gekomen aan het winterseizoen van de Wissel .Zaterdag 23 februari zijn de vrijwilligers begonnen aan de fase twee van de verbouwing. Komende maanden, wordt onder supervisie van Siemon Romkes,  gewerkt aan de begane grond waarbij het bar gedeelte word verbouwd.

De eerste fase is inmiddels grotendeels afgerond,  hier werden kamers voor de drie jongerenverenigingen gemaakt en er een complete toiletgroep op de begane grond gerealiseerd .  Ook is er al het nodige gebeurd  aan isolatie van het pand.

 

(foto’s Birgit Brouwer)

 

 

 

 

 

 

 

 Lees ook:  Sint Nyk warber foar de Wissel

                   Schouder onder renovatie

                   Grote aanpak de Wissel in fases

 

Wissel verbouwing 2019 1

Wissel verbouwing 2019 2

Wissel verbouwing 2019 3

Wissel verbouwing 2019 4

Wissel verbouwing 2019 6

Ruilen voor Jeugdkamp

jeugdspoar 2Vrijdagavond en zaterdag zijn de prijzen opgehaald van de ruil je rot actie van Jeugdspoar. De actie heeft ruim duizend euro opgebracht  welke Jeugdspoar zal gebruiken voor het jeugdkamp rondom hemelvaart.

Lees meer: Ruilen voor Jeugdkamp

Rode melkbus voor reddingsactie

190209 Rode melkbus voor vriendenVeel sympathisanten hebben zich de afgelopen tijd aangemeld als 'Vriend van' DeSintNykster.nl en De Zakenman. Bij de meest recente editie van het dorpsblad, dat vrijdag of zaterdag op de mat viel, was een brief bijgevoegd voor de lezers die er nog niet aan toe waren gekomen. Zij kunnen de komende tijd hun aanmeldformulier in opvallend rode melkbussen deponeren.

Lees meer: Rode melkbus voor reddingsactie


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!