Menu

Pubquiz razend populair

PUBQUIZ 12De tafeltjes waren zaterdagavond allemaal bezet bij de laatste pub quiz van 2018 in Het Wapen van Friesland. Jong en oud zaten kriskras door elkaar en de teams van zes personen gingen er een goed voor zitten toen Reggy Meurs de eerste vraag stelde.

Lees meer: Pubquiz razend populair

Kunstactie voor Stichting Semmy

081218 opslach 1Zaterdagmorgen  opende   Atelier ’t Opslach haar deuren  voor een actie voor Stichting Semmy.Truus de Jong was erg geraakt door de actie van de Blues Brothers. Om een steentje bij te dragen aan het muzikaal festijn van 14 en 15 december heeft zij zaterdag en zondag het atelier twee dagen  . Men kan op de Kade 42 in St Nicolaasga haar verrassende creaties bewonderen en kopen.

Lees meer: Kunstactie voor Stichting Semmy

'BluesBrothers' live op radio

180928 Blues Brothers 2008Guus Bax en Jeroen Hoekstra kruipen een week voor de twee benefietconcerten in Het Zalencentrum al even publiekelijk in de huid van Elwood en Jake Blues, oftewel de Blues Brothers. Zaterdagochtend tussen half twaalf en twaalf uur zijn de Sint Nykster compleet in tenue te gast bij 'Op en út' van Omrop Fryslân Radio.

Lees meer: 'BluesBrothers' live op radio

Kunstwissel bij De Oorsprong

181207 Ron Overtoom schilderijDoor omstandigheden is er deze week een voortijdse wisseling geweest in de expositie van Stichting Keunst en Keur op de locatie van hotel-restaurant De Oorsprong in Sint Nicolaasga. Werken van Ron Overtoom, lid van de Schilderschool in Sint Nyk, komen op de plek van de uitstalling van Ian Jongerius te hangen. 

Lees meer: Kunstwissel bij De Oorsprong


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!