Menu

WSVers steken handen uit de mouwen

himmeldei wsv 2018 13Voorzitter Bonne Posthuma verwelkomde zaterdagmorgen ruim 70 leden op het haventerrein voor de jaarlijkse himmeldei van de Watersport vereniging in Sint Nyk.

Een grote lijst met klusjes lag klaar  op deze prachtige zonnige dag. Opvallend veel snoei en aanplant werkzaamheden maar ook het ouderwetse boen en schrobwerk stond op het programma.

Een van de groter klussen was het terras bij de kantine. Harm Negerman had alles minutieus voor bereid en op het einde van de dag konden de harde werkers op het nieuwe terras met een groot deel nieuw meubilair zitting nemen voor een hapje en een drankje

 

(foto's: De Zakenman)

 

 

 

 

ozio_gallery_nano

Zonnige koningsspelen

 

koningspelen 2018 79Onder prachtige omstandigheden werd vrijdag 20 april de koningsspelen gehouden door de leerlingen van de basisscholen. Bij it Klimmerblêd stonden de tafels om kwart over acht al gedekt voor een koningsmaal voor de leerlingen. 

Lees meer: Zonnige koningsspelen

Foto van open brug bij open brug

Peter Bouwknegt 2000x1600Onder het brugdek van de Scharsterrijnbrug hangt tot en met september een foto van een openstaande brug in Lemmer. De foto werd gemaakt door Peter Bouwknegt en werd in het kader van het project Brug, Brêge, Bridge ingestuurd. Het betreft een foto-expositie, die zich in het kader van Kulturele Haadstêd 2018 over de hele provincie uitstrekt. 

Lees meer: Foto van open brug bij open brug


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!