Menu

Gezelligheid troef in Idskenhuizen

2 dorpsfeest zaterdag 2018 39Dag twee van het  dorpsfeest in Idskenhuizen was er één met een mix van sportieve strijd en gezelligheid. De dag begon al vroeg voor diegenen die een frisse neus wilden halen met een fietstocht. Na de middag waren er spelletjes in het centrum van het dorp, met Café De Koevorder als centrale plaats.

Lees meer: Gezelligheid troef in Idskenhuizen

Idskenhuizen start met kinderfeest

dorpsfeest idskenhuizen 2018 74Het dorpsfeest in Idskenhuizen is vrijdagmiddag begonnen met een middag voor de kinderen. Traditioneel werd er een viswedstrijd georganiseerd, dit jaar aangevuld met een mini-survival voor de iets oudere jongens en meisjes uit het dorp. Ondanks het kille weer werden de opdrachten rond en in de Jiskenhústermar met veel bravour genomen. 

Lees meer: Idskenhuizen start met kinderfeest

Nieuwe cactuspaal na aanvaring

180622 Cactuspaal PM Kanaal SpannenburgRijkswaterstaat heeft een nieuwe zogenoemde cactuspaal in het wachtgebied voor vrachtschepen in Spannenburg geplaatst. ,,Vorig jaar is de paal, van hetzelfde type, aangevaren en beschadigd geraakt. Die is dus nu vervangen door een nieuwe", legt woordvoerder Wendy Batist van Rijkswaterstaat Noord-Nederland uit.

Lees meer: Nieuwe cactuspaal na aanvaring

Weer vandalisme dorpsfeestbord

180618 Aankondiging dorpsfeest doek uit frame IdskenhuizenOranjevereniging Idskenhuizen wordt, net als vorig jaar, in de aanloop naar het dorpsfeest geplaagd door vandalisme. Een jaar geleden werd een tekstbord uit de grond getrokken en de poten vernield. Afgelopen weekend werd het aankondigingsdoek bij de Huisterheide uit het frame ontvreemd.

Lees meer: Weer vandalisme dorpsfeestbord


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!