Menu

Verhuizingen binnen kinderopvang

190816 Kinderopvang 1SINT NICOLAASGA – Het kinderdagverblijf van SKIK op het terrein van Maeykehiem verhuist naar de Boskrânne in Sint Nicolaasga. De afgelopen tijd is de locatie verbouwd om daar de groepen vanaf 26 augustus te ontvangen. Ook voor de peuteropvang verandert er het één en het ander.

Lees meer: Verhuizingen binnen kinderopvang

Zomerstorm laat sporen na

190811 boom woning MulderLANGWEER – Het stormachtige weer heeft zaterdag zijn sporen nagelaten. Bij de voormalige notariswoning aan de Boarnsweachsterdyk in Langweer sneuvelde bijvoorbeeld een grote boom. De brandweer had het bovendien druk met watersporters, die door de harde wind in de problemen kwamen.

Lees meer: Zomerstorm laat sporen na

DFM: ,,Skûtsjefeest vooral erg druk"

190806 Skutsjefeest StevenshoekLANGWEER – ,,Onze toezichthouder is er inmiddels voor de tiende keer geweest en volgens hem was het nog nooit zo druk als deze keer.” Gemeente De Fryske Marren volgt de conclusie van Politie Noord-Nederland dat het skûtsjefeest afgelopen donderdag in Langweer wat incidenten en aanhoudingen betreft rustig is verlopen. ,,’s Middags verliep het prima en ‘s avonds was het vooral erg druk”, blikt woordvoerder Tiny Driessen een aantal dagen later terug.

Lees meer: DFM: ,,Skûtsjefeest vooral erg druk"


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!