Menu

KBO zoekt nieuwe aanwas

190419 KBO GroepsfotoSINT NICOLAASGA – KBO Sint Nicolaasga e. o. slaat op de trom. De ouderenbond is op zoek naar nieuwe aanwas. Het bestuur wijst daarom op een scala aan activiteiten, dat wordt georganiseerd, en andere voordelen van een lidmaatschap. ,,It is by ús al in skoft de normaalste saak fan de wrâld dat eltsenien wolkom is. De K yn de namme KBO stiet dan noch wol foar katolyk, mar jo hoege net katolyk te wêzen om lid te wurden.”

Lees het complete verhaal in De Zakenman editie 8 van aankomend weekend.

Mishandelingen bij Brêgepop

05111856 PolitiebureauSCHARSTERBRUG - De politie zoekt getuigen van diverse mishandelingen, die bij het Brêgepop-festival zijn gepleegd. Mogelijk zijn er zelfs situaties gefilmd. Over het algemeen is de zesde editie van het festival succesvol verlopen, benadrukt de politie. Toch zijn er een aantal personen behoorlijk geslagen en verwond. De slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Lees meer: Mishandelingen bij Brêgepop


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!