Menu

Brug in storing door kabelbreuk

Scharsterbrug HollandiastraatSCHARSTERBRUG – Een kabel, die bij de werkzaamheden aan Knooppunt Joure is kapot getrokken, heeft er voor gezorgd dat de brug in de Hollandiastraat in Scharsterbrug al meerdere malen in storing is geraakt. Volgens woordvoerder Gerrit Hofstra van Provincie Fryslân heeft dit niet tot problemen voor het wegverkeer gezorgd.

Lees meer: Brug in storing door kabelbreuk

Nesko voor tiende keer in Sint Nyk

180406 Nesko studentenorkest Sint NykSINT NICOLAASGA – Voor de tiende keer vindt de generale repetitie voor de landelijke concertreeks van het Nederlands Studenten Kamerorkest (Nesko) in de H. Nicolaaskerk in Sint Nicolaasga plaats. Annemieke Bos uit Idskenhuizen is de drijvende kracht en ziet tot haar trots dat er altijd veel belangstelling is voor het optreden. Na het optreden op zondag 15 april zijn de muzikale studenten te bewonderen in grote schouwburgen, theaters en kerken in de grootste studentensteden van het land. ,,Maar Sint Nyk wordt altijd als iets bijzonders ervaren.”

Lees het complete artikel in De Zakenman editie 7 van aankomend weekend.

Can't Even bij Battle of the Bands

180406 Battle of the bands Cant Even frontaalSINT NICOLAASGA – Drie jonge bands uit Sint Nicolaasga vertonen op zaterdag 21 april hun kunsten tijdens de Battle of the Bands in Het Zalencentrum. De vier vriendinnen van het poprockbandje Can’t Even maken voor de lol al twee-en-een-half jaar muziek samen, maar het begint steeds serieuzer te worden. ,,Yn ‘t begjin spylden we foaral topfjirtich-ferkes met hieltiten deselde fjouwer akkoarden. No meitsje we echt muzyk.”

Lees het complete verhaal in De Zakeman editie 7 van aankomend weekendBeste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!