Menu

Pake en Beppedei it Klimmerblêd

 

151019 pake en beppedei klimmerbled 37SINT NICOLAASGA  - Meer dan 275 pake’s en beppes kwamen dinsdag een kijkje nemen bij hun kleinkinderen op  de katholiek Basisschool it Klimmerblêd. Directeur Sjors de Wolff moest de belangstellenden in een morgen en middaggroep verdelen zoveel belangstelling was er. 

Lees meer: Pake en Beppedei it Klimmerblêd

Julius Brouwer zestig jaar priester

191011 Julius BrouwerSINT NICOLAASGA – Julius Brouwer (87) werd zestig jaar geleden in de kathedrale kerk van de H.H. Martinus en Jozef in Groningen gewijd als priester. De jubilaris vierde het heugelijke feit in Sint Nicolaasga, het dorp dat inmiddels zijn thuis is geworden. Ondanks dat Brouwer pastoor in ruste is, probeert hij nog altijd te leren en mensen te inspireren. ,,Religie is mear as it ynstituut. Ik bin gjin ambtenaar, dy’t allinnich de rigeltsjes kent en dy by de minsken del leit.”

Lees het complete verhaal in De Zakenman editie 19, die aankomend weekend op de deurmat valt.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!