Menu

Praten over toekomst

150917 wissel omgevingsvisie 4SINT NICOLAASGA - Vrijdagavond  was er een bijeenkomst met een vertegenwoordiging van de drie jongerenverenigingen met de gemeente over de nieuw op te stellen omgevingsvisie.  In de omgevingsvisie wordt beschreven wat belangrijk is voor deleefomgeving en de leefbaarheid in de gemeente.

Lees meer: Praten over toekomst

Zakenman stampvol Merke-nijs

170915 Voorkant ZakenmanSINT NICOLAASGA - De Sint Nykster Merke domineert de achttiende editie van De Zakenman van dit jaar. Aankomend weekend valt het feestelijke dorpsblad op de deurmat. Naast een sfeerverhaal en de uitslagen van de allegorische optocht is de middenpagina net als voorgaande jaren weer een collage van de mooiste Merkefoto's. 

 

 

Lees meer: Zakenman stampvol Merke-nijs

Brandweer ziet boom vallen

170913 Stormschade LangweerLANGWEER - Terwijl de brandweerlieden van het korps Langweer al op de Oasingaleane aanwezig waren vanwege de melding 'stormschade', ging de bewuste boom tijdens de najaarsstorm van woensdag om. Een bewoner van de straat filmde het moment.

Lees meer: Brandweer ziet boom vallen


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!