Menu

Deadline glasvezel nadert

19052961SINT NICOLAASGA/IDSKENHUIZEN – Met de naderende deadline van 1 juli hopen Plaatselijk Belang Sint Nicolaasga en burgerinitiatief DFM op Glas dat inwoners van Sint Nicolaasga en Idskenhuizen zich nog gaan aanmelden voor snel internet. Op dit moment halen die dorpen de benodigde percentages niet, die als voorwaarde dienen voor de aanleg van glasvezel.

Lees meer: Deadline glasvezel nadert

Lintje voor 'warbere' dorpsman

jan de vries0IDSKENHUIZEN - Jan de Vries uit Idskenhuizen is zaterdagmiddag koninklijk onderscheiden. Hij kreeg de versierselen die horen bij een Lid in de Orde van Oranje-Nassau door burgemeester Fred Veenstra tijdens de familiedag van voetbalvereniging VVI in zijn dorp opgespeld.

Lees meer: Lintje voor 'warbere' dorpsman

Vakantiereuring werkt als doping

190614 Camping Blaauw1SINT NICOLAASGA – De zomer staat voor de deur en daarmee begint voor de mensen die een camping draaiende houden de hectiek. Het team van Landgoed Eysinga State/Camping Blaauw in Sint Nicolaasga staat te popelen. ,,Op in kamping moat reuring wêze.”

Lees het complete verhaal in De Zakenman editie 12 van aankomend weekend.

(Foto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!