Menu

Winterse Zakenman op de mat

Zakenman 191205SINT NICOLAASGA - De Zakenman valt dit weekend weer op de mat. Dit keer met winterse verhalen. Douwe Sikkes uit Sint Nicolaasga vertelt in de 23e editie van De Zakenman over zijn schaatsenverzameling. De Sint Nykster heeft maar liefst driehonderd paar oude 'redens' bij elkaar gespaard.

Lees meer: Winterse Zakenman op de mat

Doniahal voorlopig nog dicht

8K0A1305SINT NICOLAASGA – De Doniahal in Sint Nicolaasga, waarvan het dak door brand is vernield, kan voorlopig niet worden gebruikt. De vijftien verenigingen kunnen pas op zijn vroegst na de winter weer in de sporthal terecht. Dat meldt gemeente De Fryske Marren, eigenaresse van de hal.

Lees meer: Doniahal voorlopig nog dicht

Extra borden voor brug A6

11082162 Brug ScharsterrijnSCHARSTERBRUG - Voor de Scharsterrijnbrug op de A6 moeten extra signaleringsborden komen. Dat vindt het CDA De Fryske Marren. Het verkeer op de A7 vanuit Heerenveen en Sneek merkt bij drukte stilstaand verkeer te laat op.

Lees meer: Extra borden voor brug A6


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!