Menu

Kerkdienst aan het water

240618diens ulesprongSINT NICOLAASGA - Onder belangstelling van ongeveer duizend belangstellenden organiseerden de negen PKN gemeentes rondom de Tsjûkemar zondagochtend een kerkdienst aan het water. De dienst op het recreatieterrein De Ulesprong had het thema Mienskip .

Lees meer: Kerkdienst aan het water

Hulpverleners met ronkende motor

180615 Joop de Hoop en Greetje Postma Oxalis DeppeiDONIAGA – Een ritje op de motor is de grote passie van Joop de Hoop en Greetje Boersma uit Doniaga. Vijf jaar geleden stonden zij aan de wieg van Oxalis Deppei 4 Kids (OD4K). Samen met andere bikers en trikers biedt de stichting hulp aan kinderen, die beschadigd zijn door ziekte, misbruik of mishandeling. ,,In glimpke fan in bern is ús ‘dank je wol’.”

Lees het complete artikel in De Zakenman editie twaalf van aankomend weekend.

Afzien voor de goede zaak

alp d huzes dag 2 1

HUEZ  – Onder barre weersomstandigheden zijn donderdagmorgen de ruim drieduizend fietsers en vijfhonderd hardlopers van start gegaan voor de Alpe d’HuZes. De gehele dag was de regen de grootste tegenstander voor de deelnemers. De vier Sint Nyksters besloten om iets later te starten in de hoop dat het droog zou worden.

Lees meer: Afzien voor de goede zaak

Betonstrook langs Westend

180605 Westend betonstrook werkzaamheden variantSINT NICOLAASGA - Met de aanleg van een betonstrook moet er oplossing komen voor de bermen langs het Westend in Sint Nicolaasga, die met regelmaat kapot worden gereden. Aannemer Reef Infra uit Oldenzaal/Groningen voert de werkzaamheden uit. 

Lees meer: Betonstrook langs Westend


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!