Menu

Een kijkje in de keuken

 

ovs van veen 2Ruim zestig ondernemers namen vrijdagavond een kijkje in de keuken van het Sint Nykster familiebedrijf Van Veen. Het tegelzetbedrijf heeft in mei de officiële opening gevierd van het compleet vernieuwde vestiging,

Lees meer: Een kijkje in de keuken

,,Friesland is mijn thuis"

helderBOORNZWAAG – Doeke de Konink is sinds deze zomer de eigenaar van Helder, puur genieten. Het restaurant op het idyllische plekje in de haven van Boornzwaag opende in juli haar deuren. In het voormalige Bista Lago bestiert De Konink de keuken. Ook in de winter. Het restaurant is de winterperiode geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast is vrijwel alles in overleg mogelijk op het gebied van feesten, partijen en bruiloften.

Lees meer: ,,Friesland is mijn thuis"

Restaurant op het idyllisch plekje

 

helder 2BOORNZWAAG – Doeke de Konink is sinds deze zomer de eigenaar van Helder, puur genieten. Het restaurant op het idyllische plekje in de haven van Boornzwaag opende in juli haar deuren. In het voormalige Bista Lago bestiert De Konink de keuken. Ook in de winter. Het restaurant is de winterperiode geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast is vrijwel alles in overleg mogelijk op het gebied van feesten, partijen en bruiloften.

 

Lees het complete verhaal in De Zakenman editie 21, die dit weekend op de deurmat valt

 

Feest Renado 4

Teamfoto Renado 4SINT NICOLAASGA - Nummer één feest DJ van Nederland Barry Fest draait op 9 november in Het Wapen van Friesland in Sint Nicolaasga. Renado 4 organiseert het feest samen met de horecagelegenheid. De opbrengst gaat naar trainingspakken voor het gehele team.

Lees meer: Feest Renado 4


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!