Menu

Foodrecycling verder onder dak

130717bedrijventerrein sint nyk 12SINT NICOLAASGA - Alle activiteiten rondom De Jong Foodrecycling aan De Wieken in Sint Nicolaasga worden in de toekomst onderdak uitgevoerd. Momenteel worden er op zevenduizend vierkante meter grond voorbereidende werkzaamheden getroffen voor een grote loods, die bij het huidige bedrijfspand wordt gerealiseerd.

Lees meer: Foodrecycling verder onder dak

Onderhoud airco voor de zomer

270617 bosma aircoMet de zomer voor de deur wijst Autobedrijf Bosma in Sint Nicolaasga op het belang van regulier onderhoud van de airco-installatie in auto's. ,,Een matig of slecht werkende airco leidt tot een hoger brandstofverbruik'', vertelt Abel Huizinga, die het bedrijf in 2014 overnam.

Lees meer: Onderhoud airco voor de zomer

200ste leasefiets afgeleverd

200 leasefietsSINT NICOLAAGA - Tweewielerspecialist Nota heeft zaterdag zijn tweehonderdste lease-racefiets afgeleverd. Ruim vijftien jaar geleden zijn de broer Piet en Harry Nota begonnen met dit project om met name de jeugdige sporters een goede start te geven met hun eerste stappen op de racefiets.

Lees meer: 200ste leasefiets afgeleverd


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!