Menu

Rumpff Trading: Handel en liefhebberij

181012 Rumpff Trading gezinSINT NICOLAASGA – Sint Nyksters met een oog voor niet alledaagse dingen zien af en toe de meest bijzondere voertuigen in het dorp voorbij komen. Achter het stuur van oldtimers, tuktuk of foodtruck zit vaak Jan Wiete Rumpff om even de tank vol te gooien of een testritje te maken. Samen met zijn vrouw Mariska heeft hij een handelsbedrijf in Sint Nicolaasga. ,,Je verkoopt vaak een stukje emotie.”

Lees meer: Rumpff Trading: Handel en liefhebberij

Bemachtig Merke-banner met korting

180823 Merke 2017SINT NICOLAASGA - Nog twee weken en dan is het zover. Uiteraard staat de redactie van nieuwssite DeSintNykster.nl ook dit jaar weer uitgebreid stil bij de Sint Nykster Merke en de allegorische optocht. De bezoekerscijfers schieten tijdens en naar aanloop van het befaamde evenement omhoog. Hét moment om met een opvallende banner aandacht voor uw onderneming te vragen. 

Lees meer: Bemachtig Merke-banner met korting

'Extra parkeerruimte Jumbo kan'

180809 Jumbo parkeerterreinSINT NICOLAASGA - De realisatie van circa 26 extra parkeervakken bij supermarkt Jumbo Altenburg in Sint Nicolaasga is vanuit milieu-oogpunt geen enkel probleem. Volgens gemeente De Fryske Marren is er geen milieu-effectrapportage nodig voor het besluit op de vergunningaanvraag. 

Lees meer: 'Extra parkeerruimte Jumbo kan'


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!