Menu

De Zakenman online verbeterd

171110 De ZakenmanSINT NICOLAASGA - De gebruiksvriendelijkheid voor het downloaden van dorpsblad De Zakenman is verbeterd. Op DeSintNykster.nl kan sinds kort eenvoudig door de pagina's van de nieuwste uitgave van de krant worden gescrolld. Ook het archief is een stuk overzichtelijker geworden.

Lees meer: De Zakenman online verbeterd

Aardappel actie Jumbo

jumboHet is Jumbo Jan Altenburg ook dit jaar gelukt om een partij  puikbeste aardappelen uit de Friese klei te krijgen. Laurens Schaap heeft de partij goedgekeurd en komende zaterdag  7 oktober van half negen tot half één is gelegenheid om de Bildstar, Irene’s en Borger aardappelen te verkrijgen bij de plaatselijke supermarkt. Liefhebbers van Rode star aardappelen  worden ook op hun wenken bediend, ook deze zijn komende zaterdag volop in voorraad

Maeykehiem wordt leeromgeving

170929 Maeykehiem ondertekenen samenwerkinsgovereenkomstSINT NICOLAASGA – Stenden Hogeschool, NHL Hogeschool en Friesland College hebben deze week in Sint Nicolaasga een samenwerkingsovereenkomst met Stichting Maeykehiem getekend. Doel is om een inspirerende omgeving te creëren waar studenten samen met medewerkers in de praktijk leren.

Lees meer: Maeykehiem wordt leeromgeving

Buddy-project verder uitgerold

170413 Buurt au pair Sint NicolaasgaSINT NICOLAASGA - De experimenten met de buddy's, die helpen om het sociale netwerk van ouderen te vergroten, blijken aan te slaan. Zorg au pairs en studenten gingen bij zorggroep Hof en Hiem aan de slag om eenzame ouderen op te zoeken en met elkaar in contact te brengen. De organisatie 'Sociaal Goud' wil nu ook in andere gemeenten actief worden.

Lees meer: Buddy-project verder uitgerold


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!