Menu

Reisadvies als een goed maatpak

180518 Ludy de Vries Personal Touch Travel variantSINT NICOLAASGA – Het bloed kruipt bij Ludy de Vries waar het niet gaan kan. Oude liefde roest niet en daarom is de inwoonster van Sint Nyk weer in het toerisme begonnen. Onder de vlag van Personal Touch Travel wil ze als persoonlijk reisadviseur anderen helpen om droomreizen te maken. ,,Eltsenien mei graach op fakânsje gean. As it no giet om in komplete wrâldreis of om in wykein fuort. Minsken helpe mei harren winsken jout safolle foldwaning.”

Lees meer: Reisadvies als een goed maatpak

Herre Zonderland op OVS-avond

180401 Herre ZonderlandSINT NICOLAASGA - Voormalige topturner Herre Zonderland houdt aankomende woensdagavond (4 april) een inleiding over 'Ondernemen en Topsport' in Het Zalencentrum in Sint Nicolaasga. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk en ook het eerste kopje koffie wordt door het bestuur van de Ondernemersvereniging geschonken.

Lees meer: Herre Zonderland op OVS-avond

,,Sykjen en finen fan dreambanen"

180323 Liesbeth de Wolff De Wolff WerktSINT NICOLAASGA – Uitzend-, payroll- en detacheringsbureau De Wolff Werkt houdt sinds 1 maart kantoor in Sint Nicolaasga. Liesbeth de Wolff (29) uit Langweer heeft, na enige tijd vanuit de serre van haar woning te hebben gewerkt, nu onderdak gevonden bij Bouwbedrijf De Lange aan de Bovenkruier. ,,Mei dit plak kin ik groeie, mar net mei it doel om in nije Randstad te wurden. Júst troch lyts, lokaal en belutsen te wêzen, kin ik my ûnderskiede.”

Lees meer: ,,Sykjen en finen fan dreambanen"

Medical car bij Jumbo Altenburg

170318 JUMBO FORMULE 1Ter gelegenheid van het vijf jarig bestaan van Jumbo Jan Altenburg kwam Jack Plooij en de medical car van de Formule races naar St Nicolaasga. De medical car tok veel bekijks en menigeen nam een kijkje in de prachtige Mercedes, jong en oud  bekeken de wagen welke bij  de start van formule races achter  de racewagens rijd.

Ook Jack Plooi werd volop ondervraagd over zijn werk als sportverslaggever van Ziggo die wel heel dicht bij de coureurs kan komen en hun reacties na de races kan vragen.

De poffertjes kraam had over belangstelling niet te klagen . Mede door het koude weer nuttigden velen een gratis portie poffertjes dat ter gelegenheid van het Jumbo jubileum werd aangeboden

(Foto's De Zakenman)

 

 

 

 Hieronder een antal foto's van het bezoek.

 

 

Lees meer: Medical car bij Jumbo Altenburg


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!