Menu

,,Gean oan’e akkulader”

froukje 1SCHARSTERBRUG – Tips in tijden van coronacrisis komen uit Scharsterbrug. Froukje Huitema (35) is sinds anderhalf jaar coach voor persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en leefstijl. Zij helpt mensen die te veel stress ervaren, meer zelfvertrouwen willen of zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen.

Lees meer: ,,Gean oan’e akkulader”

Coach voor gezonder leven

gymplaza zak 3 2020 35SINT NICOLAASGA – ,,Gemeente De Fryske Marren telt meer dikke ouderen dan gemiddeld. Overgewicht is een voorspeller van extra toename van de medische zorgvraag. Met name in Sint Nicolaasga is in de toekomst meer zorg nodig is dan gemiddeld.’’ Dat schreef Mieke Draijer, directeur medische zaken van de zorggroep Alliade, in het Friesch Dagblad op 16 november vorig jaar.

Lees meer: Coach voor gezonder leven

Genieten van optimaal muziekbeleving

 

deynen2019SINT NICOLAASGA - Liefhebbers van muziekinstallaties kunnen hun hart  op 27 en 28 december ophalen bij Van Deynen Smart Solutions. De vier broers hebben oog voor detail en kwaliteit. Dit jaar staan de showroom en bijbehorende luisterruimte in Sint Nicolaasga tijdens de kerstshow in het teken van Bowers & Wilkins (B&W).

Lees meer: Genieten van optimaal muziekbeleving


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!