Menu

zoeken

Marre Bax: ,,Wij blijven hetzelfde”

030562020 magneet 60SINT NICOLAASGA - Drogist De Magneet aan de Gaastweg 1A in Sint Nicolaasga wordt per 1 juli Drogist Bewust Beter. Onderneemster Marre Bax (35) neemt afscheid nemen van de DIO-formule, omdat de eigenaren er mee stoppen . ,,Het is jammer. Het concept paste heel goed bij ons. We hadden veel eigen inbreng. Het is ideaal voor lokale ondernemers.”

Lees meer: Marre Bax: ,,Wij blijven hetzelfde”

Freubelfamkes openen webshop

052020frebelfampkes 15SINT NICOLAASGA - Freubelfamkes Femke Hettema (27) en Wiepkje Faber (29) uit Sint Nicolaasga hebben een webshop geopend. Hier verkopen ze onder andere zelfgemaakte tassen, zelf ontworpen tuinposters en babyartikelen. Het aantal bestellingen via de sociale mediakanalen groeide zo hard, dat de twee wel een eigen bedrijf op moesten richten.

Lees meer: Freubelfamkes openen webshop

,,Aandacht voor mensen blijft belangrijkste”

westersypen 3SCHARSTERBRUG – Met taart en accordeonmuziek is het 12,5-jarig jubileum van woonzorgvoorziening Westersypen in Scharsterbrug op 6 mei bescheiden gevierd. De woonboerderij voor mensen met dementie was bij de aanvang van de coronacrisis de deuren voor bezoek gesloten, maar sinds kort kunnen de bewoners weer familieleden ontvangen. Achterin de tuin staat een huisje met daarin de mogelijkheid om elkaar, gescheiden door een plastic wand en op gepaste afstand te spreken. Ypie Oosterman-Agricola is er blij mee: ,,Dat vinden de bewoners heel fijn.”

Lees meer: ,,Aandacht voor mensen blijft belangrijkste”


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!