Menu

Mobiele service voor grote banden

190405 Hessel de Ree grote banden familieSINT NICOLAASGA – ,,As in boer drok is mei it poatsjen fan earpels of it meanen fan gêrs, dan kin it wurk net lang stil stean. It wikseljen fan in kapotte trekkerbân moat rap en op lokaasje.” Met deze overtuiging begint Bandenservice De Ree met een nieuwe tak: een vierentwintig uurs mobiele service. ,,It moat perfekt en oars net.”

Lees meer: Mobiele service voor grote banden

La Buona Cucina zoek personeel

LANGWEER _ P6943.jpgizzeria La Buona Cucina uit Langweer is op zoek naar personeel. Ben je 16 jaar of ouder, wil je leren pizzabakken, werken in de bediening of in de keuken  dan ben je van harte welkom.

Stuur een berichtje naar  of bel met Cees Jan Koek 0513 499795

,,Soarch tichtby en fertrouwd"

190308 Buurtzorg1SINT NICOLAASGA – De zes medewerkers van Buurtzorg werken al vanaf juni vanuit de standplaats op het terrein van Wilhelmina-oord in Sint Nicolaasga. Het wijkteam opent op zaterdag 16 maart het kantoor in de voormalige werkschuur officieel. ,,Foar soarch en ferpleging moatte jo tichtby de minsken sitte.”

Lees meer: ,,Soarch tichtby en fertrouwd"

GymPlaza zoekt fitnesstrainer

gymplaza fitness 029GymPlaza , de sportschool in Si.Nicolaasga, is op zoek naar voor een aantal dagdelen naar een fitnesstrainer.  In de functie van fitnesstrainer ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en zorg je ervoor dat leden hun doelstellingen behalen. Je maakt voor de sporters persoonlijke trainingsschema’s en geeft advies voor doelgericht sporten.

Lees meer: GymPlaza zoekt fitnesstrainer


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!