Menu

Genieten van optimaal muziekbeleving

 

deynen2019SINT NICOLAASGA - Liefhebbers van muziekinstallaties kunnen hun hart  op 27 en 28 december ophalen bij Van Deynen Smart Solutions. De vier broers hebben oog voor detail en kwaliteit. Dit jaar staan de showroom en bijbehorende luisterruimte in Sint Nicolaasga tijdens de kerstshow in het teken van Bowers & Wilkins (B&W).

Lees meer: Genieten van optimaal muziekbeleving

Een kijkje in de keuken

 

ovs van veen 2Ruim zestig ondernemers namen vrijdagavond een kijkje in de keuken van het Sint Nykster familiebedrijf Van Veen. Het tegelzetbedrijf heeft in mei de officiële opening gevierd van het compleet vernieuwde vestiging,

Lees meer: Een kijkje in de keuken

,,Friesland is mijn thuis"

helderBOORNZWAAG – Doeke de Konink is sinds deze zomer de eigenaar van Helder, puur genieten. Het restaurant op het idyllische plekje in de haven van Boornzwaag opende in juli haar deuren. In het voormalige Bista Lago bestiert De Konink de keuken. Ook in de winter. Het restaurant is de winterperiode geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast is vrijwel alles in overleg mogelijk op het gebied van feesten, partijen en bruiloften.

Lees meer: ,,Friesland is mijn thuis"


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!