Menu

MKB-tour doet Sint Nyk aan

15012651 Sander de RouweSINT NICOLAASGA - Ondernemersvereniging Sint Nicolaasga, Gemeente De Fryske Marren en Provincie Fryslân organiseren aankomende maandag, 10 december, een speciale ondernemersavond in Het Zalencentrum in Sint Nicolaasga. Met deze speciale editie van de MKB-tour hoopt gedeputeerde Sander de Rouwe te vernemen waar de Sint Nykster ondernemers behoefte aan hebben. 

Lees meer: MKB-tour doet Sint Nyk aan

Bekende specialist naar Maeykehiem

181128 MunstermanSINT NICOLAASGA – Orthopedagoog Kirsten Munsterman gaat bij Maeykehiem als intern behandelaar aan de slag met mensen met een ernstig meervoudige beperking. Zij is een van de grondleggers van het zogenoemde LACCS-programma (lichamelijk welzijn, alertheid, contact, communicatie en stimulerende tijdsbesteding). In haar vakgebied is Munsterman een bekende naam en ze is bovendien mede-auteur van het boek 'Koffie met een koekje', dat gaat over het werken met mensen met ernstige meervoudige beperkingen.

Lees meer: Bekende specialist naar Maeykehiem

,,Chic met de sfeer van weleer"

181026 Boschoord werkzaamheden bovenSINT NICOLAASGA – Huize Boschoord in Sint Nicolaasga ondergaat momenteel een flinke renovatie. Het statige rijksmonument uit 1880 wordt omgebouwd tot een Bed&Breakfast met acht gastenverblijven. Authenticiteit en karakteristieke elementen in het interieur blijven behouden, verzekeren jonkheer Tjalling en zijn vrouw Anneke van Eysinga.

Lees meer: ,,Chic met de sfeer van weleer"

Rumpff Trading: Handel en liefhebberij

181012 Rumpff Trading gezinSINT NICOLAASGA – Sint Nyksters met een oog voor niet alledaagse dingen zien af en toe de meest bijzondere voertuigen in het dorp voorbij komen. Achter het stuur van oldtimers, tuktuk of foodtruck zit vaak Jan Wiete Rumpff om even de tank vol te gooien of een testritje te maken. Samen met zijn vrouw Mariska heeft hij een handelsbedrijf in Sint Nicolaasga. ,,Je verkoopt vaak een stukje emotie.”

Lees meer: Rumpff Trading: Handel en liefhebberij


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!