Menu

Feest Renado 4

Teamfoto Renado 4SINT NICOLAASGA - Nummer één feest DJ van Nederland Barry Fest draait op 9 november in Het Wapen van Friesland in Sint Nicolaasga. Renado 4 organiseert het feest samen met de horecagelegenheid. De opbrengst gaat naar trainingspakken voor het gehele team.

Lees meer: Feest Renado 4

Jumbo Altenburg zoekt personeel

jumbo personeelJumbo Jan Altenburg in Sint Nicolaasga is per direct op zoek naar enthousiaste versterking. De supermarkt heeft een vacature voor een kassamedewerker of medewerkster voor 32 uur per week. Voor wie een nieuwe uitdaging zoekt kan een brief sturen Jan Altenburg Molenwei 1 8521KD St. Nicolaasga of mailen naar

 

(Foto: Archief de Zakenman)

Bosma wint Zilveren Pieper

07091801 Zilveren PieperJOURE - Bosma Melktechniek - Groene Vakzaak - AgriShop uit Sint Nicolaasga heeft donderdag de Zilveren Pieper voor de beste stand op de Agrarische Schouw in Joure gewonnen. Onder natte omstandigheden reikte de juryvoorzitter, burgemeester Fred Veenstra van De Fryske Marren, het kleinood aan bedrijfseigenaar Ronald Bosma en vertegenwoordiger Arie Vervat uit.

Lees meer: Bosma wint Zilveren Pieper

Postcodefiets voor 8521DE

 

postcode loterij 1Bewoners met een postcodelot op de oneven huisnummers van 8521DE  op de Heide in St Nicolaasga zijn de gelukkige winnaars van één  of meerdere postcodeloterijfietsen geworden . De speciale Batavus fietsen,  in postcodeloterijkleuren, werden deze week afgeleverd bij  Premium Batavus dealer Nota Tweewielers in St Nicolaasga.

Lees meer: Postcodefiets voor 8521DE

Winkeliers in actie voor Maeykehiem

180118 Maeykehiem vlagSINT NICOLAASGA - Winkeliers uit Sint Nicolaasga komen  in actie voor Maeykehiem vanwege haar vijftigjarig bestaan. De ondernemers is gevraagd om voor de aanstaande jubileumweek van 16 tot en met 22 september actieproducten te verkopen, waarvan een deel van de opbrengst tegen goede komt aan de wensboom van Maeykehiem.

Lees meer: Winkeliers in actie voor Maeykehiem


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!