Menu

Marktplaats met stellingkasten

180209 Stellingkasten Marktloads artikelenSINT NICOLAASGA – Sint Nykster Hendrik Boonstra biedt op Kade 14 maximaal veertig stellingkasten aan, die met handelswaar kunnen worden gevuld. Iedereen kan een kast huren, zijn of haar spullen er in plaatsen en een prijs op de producten stickeren. Vier keer per week opent ‘De Marktloads’ de deuren. Boonstra verkoopt, rekent af en betaalt de huurder uit. ,,Mei it houtkacheltsje oan kinne de minsken yn dit smûke hok strúne en sneupe yn âld en nij guod.”

Lees meer: Marktplaats met stellingkasten

Films en theater De Oorsprong

180201 Paardenmarathon De Oorsprong gebouwSINT NICOLAASGA - Hotel De Oorsprong en Restaurant De Stoeterij pakken in februari en maart uit met film en theater. Voor de jongsten is er op zondag 18 februari zelfs een speciale kindermiddag met Inkipinki Poppentheater, die gratis toegankelijk is. 

Lees meer: Films en theater De Oorsprong

Gezocht: Handige zaterdaghulp

151016 jubileum de winter 13SINT NICOLAASGA - AD Autobedrijf De Winter in Sint Nicolaasga is op zoek naar een handige hulp voor op de zaterdagen. Ideaal voor iemand tussen de vijftien en negentien jaar, die affiniteit met auto's en techniek heeft en op zaterdag wat wil bijverdienen. 

Lees meer: Gezocht: Handige zaterdaghulp


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!