Menu

,,Toskfleis as spegel fan sûnens"

190208 Wilma Haverkamp Mondzorg Sint NicolaasgaSINT NICOLAASGA – Een bezoek aan de mondhygiënist vindt vaak pas plaats na een verwijzing van de tandarts. Een gemiste kans, vindt Sint Nykster Wilma Haverkamp. Als mondhygiëniste is zij een eigen praktijk aan huis begonnen. Haverkamp hoopt dat de bewustwording rond preventieve mondbehandeling groeit. ,,Toskfleis is in spegel fan de algehiele sûnens.”

Lees meer: ,,Toskfleis as spegel fan sûnens"

Leegverkoop bij boekwinkel Langweer

190205 De Boekensteun 2De Boekensteun, de winkel met oude boeken aan de Buorren in Langweer, sluit in april voorgoed haar deuren. Om de klanten nog één keer de gelegenheid te geven om de winkel te bezoeken gelden er de komende weken hoge kortingen bij de uitverkoop. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Edwinstichting, die vakantiewoning Edwinhuis in Langweer bezit.

Lees meer: Leegverkoop bij boekwinkel Langweer

,,It bart by de minsken"

190111 trijn v d meulen Maeykehiem 1SINT NICOLAASGA – Stichting Maeykehiem bestaat vijftig jaar. Na een onrustige tijd met financiële ingrepen en veel bestuurlijke wisselingen is de blik weer op de toekomst gericht. Kersverse bestuurder Trijn van der Meulen voelt en merkt dat het vertrouwen in de jarige stichting groeit. ,,No sjen litte hoe bysûnder Maeykehiem as lytse organisaasje is.”

Lees meer: ,,It bart by de minsken"


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!