Menu

Holiday Ice zoek vakantiekracht voor technische dienst

Advertentie (IM)

 

banner vacature holiday ice technische dienst 2a rgb

 

 

 

 

Binnen de Technische Dienst van Holiday Ice zijn we per direct op zoek naar ondersteuning voor het technisch magazijn. Wij zoeken een enthousiaste student/leerling met gevoel voor techniek die circa 20 uur per week gedurende de vakantie en eventueel in de middag- of avonduren de goederenontvangst op zich kan nemen en tevens het opbergen van de technische materialen/onderdelen op de magazijnlocaties. De gegevens daarvan moeten worden ingevoerd in ons computersysteem.

Ben jij handig met computers en heb je affiniteit met techniek, neem dan contact op met Holiday Ice via Niels Kerstma, werkvoorbereider TD, telefoonnummer 0513-433015 of stuur een mailtje naar Nanny van den Berg, HR adviseur, emailadres: .

Publiek maakt kans op een bosrit

tuigmiddaG 2019SINT NICOLAASGA - Komende zaterdag start de vijfde editie van de Konag en Jumbo tuigmiddag. In de Jumbo in Sint Nicolaasga liggen formulieren waarmee men een bosrit in een rijtuig kan winnen voor vier personen. Het formulier moet ingeleverd worden op het manegeterrein waar vijf klanten worden uitgeloot die op 21 juni de bosrit gaan maken.

Lees meer: Publiek maakt kans op een bosrit


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!