Menu

'Extra parkeerruimte Jumbo kan'

180809 Jumbo parkeerterreinSINT NICOLAASGA - De realisatie van circa 26 extra parkeervakken bij supermarkt Jumbo Altenburg in Sint Nicolaasga is vanuit milieu-oogpunt geen enkel probleem. Volgens gemeente De Fryske Marren is er geen milieu-effectrapportage nodig voor het besluit op de vergunningaanvraag. 

Lees meer: 'Extra parkeerruimte Jumbo kan'

WK finale kijken op terras

8K0A8570Sint Nykster voetballiefhebbers kwamen zondagmiddag naar het  terras van het Wapen van Friesland om te kijken naar de WK voetbal finale. Van Deynen Domotica  uit St Nicolaasga  had een grote presentatie TV neergezet zodat iedereen het goed kon zien. Frankrijk won het duel tegen Kroatië met 4-2  zodat Les Bleus in Rusland wereldkampioen is geworden.

(Foto: De zakenman)

Sint Nyksters helpen bar&grill-keten

180627 Van Deynen Schermen aan bar en video wallSINT NICOLAASGA – De eerste Nederlandse vestiging van de befaamde restaurantketen TGI Friday’s in Utrecht, heeft een bijzonder Sint Nykster tintje. Van Deynen Smart Solutions is namelijk verantwoordelijk voor de audio- en video-installaties en de verlichting. Allemaal automatisch aangestuurd. Maar hoe komt een Amerikaanse bar&grill-keten in Sint Nicolaasga terecht? ,,Onze deskundigheid verspreidt zich van mond tot mond.”

Lees meer: Sint Nyksters helpen bar&grill-keten

Reisadvies als een goed maatpak

180518 Ludy de Vries Personal Touch Travel variantSINT NICOLAASGA – Het bloed kruipt bij Ludy de Vries waar het niet gaan kan. Oude liefde roest niet en daarom is de inwoonster van Sint Nyk weer in het toerisme begonnen. Onder de vlag van Personal Touch Travel wil ze als persoonlijk reisadviseur anderen helpen om droomreizen te maken. ,,Eltsenien mei graach op fakânsje gean. As it no giet om in komplete wrâldreis of om in wykein fuort. Minsken helpe mei harren winsken jout safolle foldwaning.”

Lees meer: Reisadvies als een goed maatpak


Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!