Menu

zoeken

Wethouder opent kledingbank

(IM)

Opening Kledingbank de Smûke Hoeke

Woensdag 12 april om 14.00 uur opent Kledingbank  ”de Smûke Hoeke” haar deuren aan de Boskrânne [naast Skik] in SInt Nicolaasga. De kledingbank wordt officieel geopend door wethouder Lucienne Boelsma.

Langs deze weg nodigen we u uit en bent u van harte welkom om een kijkje te nemen.

De Smûke Hoeke

Wêr wy klean oan kinne lûke

Wêr wy in bakje kofje kinne krije

Wêr wy ideeën út kinne wikselje

Wêr’t wy  gelyk binne

Wês wolkom

"Leukste haven"-nominatie Langweer

Oude haven LangweerPassantenhaven Langweer is door het tijdschrift Zeilwereld genomineerd voor de wedstrijd “Leukste haven van Friesland”. Lezers hebben voor de maand maart 2023 in totaal zeven havens aanbevolen en motiveren in het tijdschrift waarom ze hun haven de leukste vinden. Ze kunnen op het Instagram-account van het zeilblad hun voorkeur aangeven, De andere havens zijn Vlieland, Pikmeerhaven Grou, Jachthaven Sneekerhof in Tersoal, jachthaven Drijfveer in Akkrum, Haven Lemmer en de Passantenhaven Terschelling,

Lees meer: "Leukste haven"-nominatie Langweer

Open dag rond nieuwe melkrobots

230325 Legemeer melkveehouder FritsdeJong 1000(IM) Op het bedrijf van melkveehouder Frits Jong uit Legemeer wordt vrijdag 14 april 2023 uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwe melkrobots, waarmee hij sinds 2020 melkt. Leverancier Lely Centre in Heerenveen heeft de organisatie in handen. Een groot aantal bedrijven uit de agrarische sector is van 's ochtends 10.00 tot 's avonds 20.00 aanwezig.

Lees meer: Open dag rond nieuwe melkrobots

Boerenmarkt Sint Nyk druk bezocht

230312 SintNykBoerenmarktManegeDe “Fan boer nei minsken”-markt in Sint Nicolaasga op zondag 12 maart 2023 is wat de organisatoren betreft royaal geslaagd. Het was druk: verkeersregelaars hadden de hele middag hun handen vol. ,,Binnen was het gezellig vol en gelukkig was er ruimte genoeg voor iedereen. Pas na vier uur zakte het aantal belangstellenden.’’ Zo’n 35 kraampjes stonden in de manege in Sint Nicolaasga opgesteld.

Lees meer: Boerenmarkt Sint Nyk druk bezocht


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!