Menu

zoeken

 

180713 Masterplan informatiebijeenkomstSINT NICOLAASGA - Ouders van de kinderen van de basisscholen De Paedwizer en it Klimmerblêd zijn vandaag via een brief op de hoogte gebracht voor de mogelijkheden van nieuwbouw van de beide scholen

In de brief van de beide schoolbesturen aan de ouders spreken ze de voorkeur uit voor nieuwbouw omdat er een grondige renovatie nodig is voor de Paedwizer en it Klimmerblêd uitbreiding nodig is voor een nieuw leslokaal.

Ook in het Masterplan van Sint Nyk komt de wens van nieuwbouw nadrukkelijk aan de orde als wens voor de toekomst van de beide scholen. De gemeente heeft daarom besloten om samen met alle betrokken partijen de mogelijkheden te onderzoeken

Eind 2019 neemt het college een besluit over het beschikbaar stellen van een voorbereidingskrediet voor de nieuwbouw van De Paedwizer en It Klimmerblêd, zodat beide schoolbesturen kunnen starten met de voorbereidingenswekzaamheden.

Lees ook :  Yntergrale fyzje kreft masterplan

Lees ook:     Masterplan als voorbeeld

Lees ook:    Masterplan Sint Nyk 2018

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!