Menu

zoeken

230701 SIntNyk Beachrockers deejayLaFuenteVoor het dagrecreatieterrein De Ulesprong in Sint Nicolaasga is gemeente De Fryske Marren op zoek naar een nieuwe beheerders. Inge Postma uit Joure stopt er na anderhalf jaar om persoonlijke redenen mee. Haar voorgangers, Wobbe en Jellie Nieborg uit Sintjohannesga, beheerden het terrein met kiosk vier zomers lang en vertrokken uit onvrede over de gemeente, die afspraken niet zou nakomen. De locatie komt per 1 april 2024 vrij.

De nieuwe man of vrouw krijgt het beheer over het strand met zonneweide, de kiosk en de gemeentelijke sanitaire voorzieningen. In een oproep op de eigen site presenteert de gemeente De Ulesprong aan de Tsjûkemar als ,,een mooi gelegen strand met grote ligweide waar het in de zomer heerlijk toeven is’’. Ook verwijst de oproep naar het zomerse festival Beachrockers. ,,Tijdens het zomerseizoen en de mooie dagen tijdens het voor- en naseizoen bruist het op De Ulesprong en is er veel behoefte aan het aanbod van snacks, ijs en drankjes. Op deze vraag springt u als beheerder in’’, aldus de gemeente.

Bij de foto: Duizenden mensen op de been op De Ulsprong tijdens het Beachrockers Festival in augustus. Deejay LaFuente - het alter ego van Job Smeltzer - zorgt voor sfeer.

Foto: Menno Dijkstra



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!