Menu

zoeken

 

ovs van veen 2Ruim zestig ondernemers namen vrijdagavond een kijkje in de keuken van het Sint Nykster familiebedrijf Van Veen. Het tegelzetbedrijf heeft in mei de officiële opening gevierd van het compleet vernieuwde vestiging,

Rommert van Os vertelde het een en ander over het bedrijf dat in 1987 is gestart door Rein en Wilma van Veen. In die periode is het uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waar naast Rein en Wilma van Veen hun dochter Femke en de  tweeling Welmoed en Hedwich samen met hun mannen Rommert en Johannes van Os steeds meer taken van Wilma en Rein over.

Van Veen is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot zo’n twintig medewerkers en is daarmee één van de grootste tegelbedrijven in Friesland. ,,Wy binne de krisis goed troch kaam. We kinne no ynfesteare en dermei ús merke ferbreedzje. Dat jout ek sekerheid oan ús persoaniel. It binne stik foar stik fakminsken, dy’t we ôfwikseljend wurk biede en útdaagje mei de nijste ûntwikkelings”, vertelde Rommert van Os in de Zakenman van mei 2019 bij de opening.

Grote belangstelling was er voor de presentatie van Femke van Veen over de uitleg van de 3D-presentatie van de ontwerp mogelijkheden van de badkamers. Rommert van Os had ook over belangstelling niet te klagen bij nieuwste ontwikkelingen van de toiletpotten.

De avond bij Van Veen werd afgesloten met een netwerkborreluurtje voor de Sint Nykster collega-ondernemers.

(Foto’s: De Zakenman)

Lees ook: “Folle mear dan allinich in tegel”

ovs van veen 1ovs van veen 3ovs van veen 4ovs van veen 6

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!