Menu

zoeken

tuigmiddaG 2019SINT NICOLAASGA - Komende zaterdag start de vijfde editie van de Konag en Jumbo tuigmiddag. In de Jumbo in Sint Nicolaasga liggen formulieren waarmee men een bosrit in een rijtuig kan winnen voor vier personen. Het formulier moet ingeleverd worden op het manegeterrein waar vijf klanten worden uitgeloot die op 21 juni de bosrit gaan maken.

Jelle van de Kooi van Konag  aanhangwagens en trailers en Jan Altenburg van de Jumbo in Sint Nicolaasga hebben de handen ineen geslagen en hebben ook voor de komende vijf jaar hun steun toegezegd voor de jaarlijkse tuigmiddag.

Komende zaterdag belooft het een gevarieerd programma te worden met een groot verscheidenheid aan rubrieken met rijtuigen en paarden en pony’s onder zadel. Dit alles begint om 13.00 uur. Rond vijf uur wordt de prijs der besten verreden waarna de Fryske Quadrille de middag zal afsluiten.

(Foto: de Zakenman)

Lees ook: Fryske quadrille bij lustrum tuigmiddagHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!