Menu

190604 Mechteld en Jelle van der kooi quadrilleSINT NICOLAASGA De vijfde editie van de Konag Jumbo Tuigmiddag in Sint Nicolaasga mag de Fryske Quadrille als publiekstrekker verwelkomen. Het wereldberoemde showgezelschap zal op zaterdag 8 juni het bijzondere paardenballet vanwege het lustrum aan de toeschouwers tonen.

De Tuigmiddag op het terrein van paardensportvereniging De Oorsprong is uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt. De leden van de club zetten hun beste beentje voor en de bijzondere vaardigheden worden aan het publiek getoond.

Voor iedere menner is wel een rubriek. Een aantal kandidaten doet zelfs examen om in de toekomst aan de officiële tuigrubrieken op regionale en nationale concoursen deel te nemen. Iedere rijder of menner wordt ook met een presentje naar huis gestuurd. Bovendien is er voor het publiek een verloting met kans op mooie prijzen.

Het evenement op zaterdag 8 juni begint om 13.00 uur. De toegang is gratis. Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!