Menu

zoeken

170215 Spek de Kas JumboSINT NICOLAASGA - Alle clubs die zich hebben aangemeld voor 'Spek de kas van je club!' van Jumbo Altenburg in Sint Nicolaasga mogen aan de spaaractie deelnemen. Het gaat om negentien verenigingen uit Sint Nyk, Langweer, Idskenhuizen, Scharsterbrug en Tjerkgaast. 

In totaal wordt er vijfduizend euro voor de muntenactie beschikbaar gesteld. Bij iedere tien euro aan boodschappen ontvangen de klanten een waardemunt, die ze kunnen doneren aan de sportvereniging van hun keuze.Aan de hand van de opgespaarde munten en de grootte van de vereniging wordt het bedrag verdeeld over de deelnemende clubs. ,,Daarnaast hebben we ook nog drie extra prijzen ter waarde van respectievelijk driehonderd, tweehonderd en honderd euro voor de club die het leukste promotiefilmpje maakt", voegt Jan Altenburg toe. 

De deelnemers zijn: 't Spant erom uit Tjerkgaast (biljarten) en TV De Skarslach uit Scharsterbrug (tennis). Uit Idskenhuizen hebben Freerk Uiltjes (schaatsen) en VVI (voetbal) zich aangemeld. De deelnemers uit Langweer zijn LVVO (volleybal), GV Ontwikkeling (gymnastiek), VV Langweer (voetbal) en LTC '78 (tennis). De Sint Nykster verenigingen waar munten voor ingeleverd kunnen worden zijnSTD (schaatsen), SNVV (volleybal), TV De Greensetters (tennis), VV Renado (voetbal), PSV De Oorsprong (paardensport), KV De Oorsprong (kaatsen), De Plûmkejeiers (badminton), Beter Bewegen 50+ dames (gymnastiek), RVC (voetbal), Het Laatste Stootje (biljarten) en De Drie kogels (biljarten).

 

De actie loopt tot en met 26 maart. 

Lees ook:Muntenactie voor sportclubs



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!