Menu

zoeken

RVC Jumbo 02 webSINT NICOLAASGA - Supermarkt Jumbo Altenburg uit Sint Nicolaasga stelt vijfduizend euro beschikbaar voor de sportclubs in de omgeving.

De actie 'Spek de kas van je club' begint vanaf 13 februari. Sportvereningen uit Sint Nyk, Langweer, Idskenhuizen, Tjerkgaast, Scharsterbrug, Woudsend en Sloten komen voor de financiële ondersteuning in aanmerking. 

Bij iedere tien euro aan boodschappen ontvangen de klanten een waardemunt, die ze kunnen doneren aan de sportvereniging van hun keuze. Aan het eind van de actie wordt de vijfduizend euro naar verhouding van de ingeleverde munten verdeeld over de clubs. Het geld kunnen ze gebruiken voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of het opknappen van de kantine.

De actie loopt tot en met 26 maart. Clubs die willen deelnemen moeten zich voor 11 februari aanmelden via . Er wordt uit de aangemelde clubs een selectie gemaakt.

(Foto: Jumbo Altenburg)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!