Menu

zoeken

000 doniahiemSINT NICOLAASGA - Zorggroep Hof en Hiem trekt zich terug uit de verkiezing Best Presterende Werkgever 2016. Aanleiding is de ophef die is ontstaan over organisator Nationale Business Success Award (NBSA) Instituut door het televisieprogramma Rambam. 

De programmamakers verzonnen een uitzendbureau, dat uiteindelijk door het NBSA werd uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie 'Job recruitment'. Met de uitzending wilde Rambam duidelijk maken dat succes te koop is. Hof en Hiem werd winnaar in de categorie zorgcentra en werd kanshebber op de Best Presterende Werkgever Award 2016. Deelname kostte bedrijven duizenden euro's. Daarvoor kregen de kanshebbers onder andere een promotiefilmpje en reclame. 

'De betrokkenheid van het NBSA Instituut bij een fake verkiezing heeft ertoe geleid dat Hof en Hiem zich terugtrekt uit de verkiezing voor Best Presterende Werkgever 2016', laat de zorggroep, die met Doniahiem een zorgcentrum in Sint Nicolaasga heeft, in een mededeling weten. 

(Archieffoto: De Zakenman)

Lees ook: Hof en Hiem in verkiezingsstrijd

 

De uitzending van Rambam:

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!