Menu

zoeken

000 doniahiemSINT NICOLAASGA - Zorggroep Hof en Hiem, waar Doniahiem in Sint Nicolaasga deel van uit maakt, is kanshebber op de Best Presterende Werkgever Award 2016. In september werd de zorggroep door Nationaal Business Succes Award Instituut al als branchewinnaar in de zorg verkozen.

Om bij de laatste tien kanshebbers te komen, moet Hof en Hiem veel stemmen krijgen. Tijdens de stemweek van 8 januari tot 15 januari 14.00 uur kan er gestemd worden. Hiervoor dient BPWA 2937 ge-sms’t te worden naar 4422. Het stemmen is gratis.

De vijf organisaties met de meeste stemmen gaan door naar de finale. De overige vijf finaleplaatsen worden ingevuld door een nominatiecommissie. Hof en Hiem maakt hierdoor op twee manieren kans. De uiteindelijke finalisten worden beoordeeld door een vakjury. Op 5 februari wordt de winnaar door voormalige premier Jan Peter Balkenende bekendgemaakt.

Lees ook: Hof en Hiem beste werkgever

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!