Menu

zoeken

000 doniahiemSINT NICOLAASGA - Zorggroep Hof en Hiem is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie Zorgcentra.

Volgens Robert Zwaan van de nominatiecommissie heeft Hof en Hiem zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een sterke positionering en reputatie. ,,Hof en Hiem weet zijn enorme betrokkenheid en knowhow te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Gedrevenheid, durf en visie, plus een sterke focus op de cliënt maken van deze organisatie een topper".

Ook over directeur-bestuurder Jan Veenstra blaast Zwaan de loftrompet. ,,Zelden komt de Nominatiecommissie in contact met een zorgbestuurder waar zoveel positieve energie in zit. De innovatie binnen Hof en Hiem typeert hij als retro-innovatie, oftewel oude wijn in nieuwe zakken. Veenstra bedoelt hiermee dat het echt om de mensen gaat en niet om protocollen en geld. De houding van medewerkers krijgt hier alle aandacht. Een houding die respectvol is, waardig en met veel begrip. Hof en Hiem is dan ook in vele opzichten afwijkend van wat wij kennen uit de reguliere zorgwereld in Nederland."

De zorggroep, met haar hoofdkantoor en zorgcentrum Doniahiem in Sint Nicolaasga maakt ook nog kans op de prijs van beste werkgever 'overall'. Het multimediale platform Arbeidsmarkt TV besteedt aankomende zaterdagmiddag op SBS6 om vier uur en zondagochtend op half twaalf aandacht aan Hof en Hiem. Directeur-bestuurder Jan Veenstra staat dan in een boksring met ex-bokser en presentator Arnold Vanderlyde. In die setting wordt hij uitgebreid bevraagd of waarom de zorggroep de beste werkgever van 2016 is.  

Aan de titel van Hof en Hiem is een geldprijs van tienduizend euro verbonden.

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!