Menu

zoeken

08122851 Broek schaatstersSINT NICOLAASGA – De ijsbaan in Sint Nicolaasga opent woensdag om 10.30 uur de hekken. De baan is in verband met de coronamaatregelen alleen voor leden toegankelijk. 

IJsclub Donia heeft een aparte in- en uitgang. Door het kleine hek rechts richting de kantine kunnen schaatsers naar binnen. Het complex verlaten kan via het grasveld en het hek links van de baan. Dit wordt aangegeven met pijlen. Helaas is de dikte van het ijs minder dan verwacht. Hierdoor is besloten dat de ijsbaan woensdagmiddag alleen voor kinderen tot 15 jaar geopend zal zijn.

Het is niet toegestaan om in (grote) groepen te schaatsen is niet toegestaan. Het bestuur van IJsclub Donia vraagt leden om alleen of in tweetallen te schaatsen. Ook dienen schaatsers aan de kant afstand te houden om groepsvorming te voorkomen. De baan is geopend op de volgende tijden: 10.00 - 12.00 uur, 13.30 - 16.30 uur. 18.30 - 20.15 uur.

Ook de leden van IJsclub Freerk Uiltjes Jiskenhuzen kunnen de schaatsen vandaag onderbinden. De sneeuw is van de baan gehaald. De ijsclub heeft de ingang via het trainingsveld van VVI gemaakt. De vereniging voorziet alle schaatsende leden van een gratis beker warme chocolademelk met slagroom.

Klik op de groene of rode sneeuwvlok in de kaart voor meer informatie!

Lees ook: Schaatskoorts alom: ,,It kin wêze”

(Foto: Noordoost.nl)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!