Menu

181221 Trainer VVI Bas BijenIDSKENHUIZEN - VVI uit Idskenhuizen heeft, een week nadat bekend werd dat Dick Schuurman de club verlaat, een nieuwe trainer gevonden. De ambitieuze Bas Bijen is door de technische commissie voor komend seizoen vastgelegd.

Bijen is momenteel trainer van zondags tweedeklasser Zuidwolde, daarvoor coachte hij twee seizoenen hoofdklasser MSC uit Meppel. Hij begon zijn carrière als hoofdcoach bij eersteklasser Vroomhoopseboys. Momenteel loopt hij, in het kader van zijn opleiding tot UEFA Coach A, stage bij de technische staf van ONS Sneek 1. Bas Bijen verlaat Zuidwolde, dat momenteel tegen degradatie strijdt, aan het einde van het seizoen mede vanwege een verhuizing naar Terherne.  

Het bestuur van VVI is in haar nopjes met het trainersnieuws. 'Een groot compliment gaat uit naar de mannen van de technische commissie. Fantastisch dat ze dit in een zo korte tijd voor elkaar hebben gekregen', laat ze weten. Net voor de jaarwisseling is er voor VVI nog meer positief nieuws. Hans Semplonius heeft aangegeven dat hij ook volgend jaar de trainer van de B selectie zal zijn.

Lees ook: Schuurman vertrekt bij VVI

(Foto: VVIdskenhuizen.nl/Tweenul.nl)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!