Menu

vvi dick schuurmanIDSKENHUIZEN - VVI moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Dick Schuurman vertrekt al na één seizoen. Hij wordt de nieuwe coach van SC Joure, dat op dit moment net als de voetbalvereniging uit Idskenhuizen in de tweede klasse I uit komt. 

Het bestuur van VVI laat op haar website weten teleurgesteld te zijn, maar het besluit van Schuurman te respecteren. De hoofdtrainer komt uit Joure en is ook binnen die club actief geweest. Bij SC Joure neemt Schuurman het stokje over van Klaas de Jong, die overigens tussen 2011 en 2015 trainer was van VVI. 

De club uit Idskenhuizen zal dus op zoek moeten naar een nieuwe trainer. Het nieuws komt op een opvallend moment. Aankomende zaterdag staat namelijk meteen een pikant duel op het programma. Met Schuurman langs de lijn speelt VVI de uitwedstrijd tegen SC Joure.

(Foto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!