Menu

04021503 VV NieuweschootHEERENVEEN - Piet de Winter uit Sint Nicolaasga vervolgt zijn trainersloopbaan bij VV Nieuweschoot uit Heerenveen. Hij trainde de afgelopen vijf seizoenen het eerste elftal van VV Oldeboarn en werd in zijn tweede jaar kampioen in de vijfde klasse. Ook daarna was De Winter succesvol met ieder seizoen een periodetitel en twee derde plaatsen.

Op dit momenteel presteert Oldeboarn wat moeizamer en staat de ploeg op een tiende plaats in de zondag vierde klasse A. In dezelfde divisie speelt ook de nieuwe club van De Winter. VV Nieuweschoot presteert tot dusver teleurstellend en bungelt met vier punten uit negen wedstrijden onderaan. Piet de Winter neemt in 2018/2019 het stokje over van clubman Jenno Kootstra.

VV Nieuweschoot is overigens geen onbekende club in het Sint Nykster trainersgilde. Ook Jan de Wolff, de huidige trainer van Renado, stond twee seizoenen voor de roodhemden uit Heerenveen. De Winter zette woensdag zijn krabbel onder het contract met Nieuweschoot.

Lees ook: Voetbaltrainers in carrousel

(Archieffoto: Noordoost.nl)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!