Menu

zoeken

08080653 Zeilen SneekweekSNEEK – Jeanet Engelsma en Siet Klimp uit Langweer hebben de Sneekweek-competitie in de klasse Flits C gewonnen. Op de Hardzeildag van woensdag werd het duo tweede en op de slotdag was er voor de derde keer winst.

Engelsma-Klimp mochten het slechte resultaat, dinsdag werden ze vijfde, wegstrepen. Het totaal kwam op negen punten, zeven minder dan de nummer twee. Ayanna en Djamilla Troelstra uit Oldeouwer werden in dezelfde klasse negende, dankzij zeer constante uitslagen in de middenmoot.

Ondanks de winst op de slotdag werden Hylke Engelsma en Jellie Wissels uit Langweer in Schakel-klasse geen kampioen. Het duo Damen-Hofstra uit Eemnes was constanter. Met drie punten verschil werden zij kampioen. Timo Engelsma en Bente Jitske Wissels uit Langweer werden dankzij een goed slot in dezelfde klasse tiende. Een 24ste plek is er voor Ysbrand de Lange en Stef Gijselares uit Sint Nyk, ondanks dat zij op de slotdag niet zijn geëindigd.

In de Valk-klasse eindigden Johan Troelstra en Niels van Breederode uit Oldeouwer op een 21ste plek.

Lees ook: Flinke verschuivingen Sneekweek

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!