150405 Voetbal Renado Gorredijk beenbreuk

SINT NICOLAASGA - Een voetballer van Renado heeft zondagmiddag in de wedstrijd tegen Gorredijk zijn been gebroken. Na een harde tackle werd Ronald Boersma gevloerd. Hij brak zijn scheenbeen. Boersma is met een ambulance van het veld gehaald en naar het ziekenhuis gebracht.

De Sint Nyksters wonnen de wedstrijd dank zij een eigen goal halverwege  de tweede helft van Gorredijk. Renado kwam in een rommelige wedstrijd al na twee minuten op voorsprong. Theunis Sloothaak zorgde voor de openingstreffer. Gorredijk kwam vlot langszij, waardoor de ruststand 1-1 was. Met snelle aanvallen probeerde Renado na de rust het spel na zich toe te trekken, maar tot resultaat leidde dit verder niet. Een goal in eigen doel leidde Gorredijk naar de nederlaag (1-2).