Menu

zoeken

renado gorredijk 2 1SINT NICOLAASGA - Renado heeft in een rommelige wedstrijd met 2 - 1 gewonnen van Gorredijk. De wedstrijd werd in de 90ste overschaduwd door een ernstige beenbreuk van Renado-verdediger Ronald Boersma.

Al na twee minuten kwam Renado op voorsprong door een snelle goal van Theunis Sloothaak. Op zijn beurt scoorde Gorredijk binnen vijftien minuten na slordig uitverdedigen van Renado.

Met snelle aanvallen probeerde Renado na de rust het spel naar zich toe te trekken maar tot resultaat leidde dit niet. Een ongevaarlijke voorzet werd uiteindelijk ongelukkig door een Gorredijk-verdediger in eigen doel gekopt en werd het 2 - 1. Tot de ongelukkige 90ste minuut bleef zo de stand.

Na het incident met Ronald Boersma, die zijn scheenbeen braak, stopte de scheidsrechter de wedstrijd. Toen na een half uur wachten de wedstrijd niet kon worden hervat omdat de ambulance op het veld stond, blies de scheidsrechter de wedstrijd af. De 2-1-overwinning was voor Renado een feit. 

Meer over de onfortuinlijke beenbreuk in de rubriek Nieuws.

Bij de foto:

Theo Steneker van Renado is net te laat om de bal in het doel te werken.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!