Menu

zoeken

RVC jeugdSINT NICOLAASGA - Het bestuur van Renado heeft in een officiële verklaring teleurgesteld gereageerd op het besluit van VVI om af te zien van een gezamenlijk sportpark. Renado ziet dit besluit als een groot verlies voor het jeugdvoetbal in de regio.

Renado blijft van mening dat een nieuw, modern sportcomplex , met mogelijkheden van bijvoorbeeld een sporthal of andere faciliteiten van grote waarde is voor met name de jeugd binnen de eigen regio. Renado beschouwt het niet doorgaan van het plan als een gemiste kans waar de jeugd de dupe van dreigt te worden.

Het bestuur van Renado zal op korte termijn in contact treden met het bestuur van de Renado VVI Combinatie (RVC) waar de de jeugd van zowel Renado als VVI is ondergebracht om de consequenties van het vooralsnog niet doorgaan van de plannen te bespreken.

Lees ook: VVI leden tegen sportcomplex

 (Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!