Menu

zoeken

logo vviIDSKENHUIZEN - In de extra ledenvergadering van VVI, over een mogelijk nieuw sportcomplex in samenwerking met Renado, heeft een overgrote meerderheid van de stemgerechtigde leden tegengestemd. De afgelopen week werd al duidelijk dat een groot deel van de VVI-aanhang problemen heeft met de nieuwe locatie. Op de site van Idskenhuizen was een emotionele oproep voor het behoud van de voetbalvelden in het dorp. Ook waren er afgelopen zaterdag bij de wedstrijd tegen Be Quick Dokkum spandoeken op het sportcomplex voor het behoud van VVI in het dorp.

Nu de leden tegen een nieuw sportcomplex hebben gestemd is de kans groot dat de plannen in de ijskast kunnen en ontstaat er een geheel nieuwe situatie met de samenwerking met Renado. De gezamenlijke plannen waren vooral gericht op de toekomst van de jeugd, die nu al voetballen in een Renado VVI combinatie (RVC). Het bestuur van Renado heeft nog niet officieel gereageerd op de berichten. 

Lees ook: VVI peilt mening sportcomplex



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!