Menu

zoeken

logo vviIDSKENHUIZEN - In een nieuwsbrief aan de leden van de voetbalclub nodigt het bestuur van VVI haar leden uit voor een vergadering over een nieuw modern gezamenlijk sportcomplex. Op 14 december kunnen VVI'ers zich uitspreken over de locatie, die de gemeente voor ogen heeft.

Het bestuur stelt nadrukkelijk in haar nieuwsbrief dat alleen leden, die ook lid zijn van de KNVB een stem uit kunnen brengen op het voornemen om de activiteiten van VVI en Renado te bundelen. 

Gemeente De Fryske Marren heeft te kennen gegeven het nieuwe complex op haar eigen grondgebied te willen realiseren. Daarom ziet zij tussen de manege en skeelerbaan in Sint Nicolaasga, die gronden zijn gemeentelijk bezit, mogelijkheden.

Hoewel het sportcomplex nog niet als eerste op de gemeentelijke prioriteitenlijst staat, heeft De Fryske Marren de verenigingen wel gevraagd om een toekomstvisie voor beide verenigingen uit te schrijven. VVI ziet een nieuwe accomodatie met name voor de jeugdafdelingen een mooie toekomst.

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!