Menu

zoeken

Het doel van SDS in de wedstrijd tegen Oeverzwaluwen in Easterein.SINT NICOLAASGA - Gemeente De Fryske Marren houdt een informatiemarkt over de nieuwbouwplannen in Sint Nicolaasga en omstreken. 

Gemeente De Fryske Marren werkt samen met diverse lokale betrokkenen aan de planvorming van een nieuw sportpark, een nieuw schoolgebouw voor De Paedwizer en It Klimmerblêd en woningbouw.

Het nieuwe sportpark is nu aan de westkant, buiten de bebouwde kom, van Sint Nicolaasga. Het nieuwe schoolgebouw en woningbouw komen straks op de plek van de huidige voetbalvelden van V.V. Renado te staan.

Gemeente De Fryske Marren wil de inwoners van Sint Nicolaasga en omstreken over de verschillende nieuwbouwplannen informeren. Een ieder is welkom op maandag 19 december tussen 17:00 uur en 21:00 uur in Zalencentrum Sint Nyk.

Tijdens deze informatiemarkt worden de verschillende ontwikkelingen toegelicht. Gemeente De Fryske Marren, plaatselijke belang, scholen en voetbalverenigingen zijn aanwezig om in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden over alle plannen.

Lees ook: Nieuwbouw vertraagd door sportcomplex 

(Foto: archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!