Menu

zoeken

Kombord Langweer variantLANGWEER – Bezwarencommissie buigt zich tijdens een openbare hoorzitting op 28 september over de afwijzing van de aanvraag voor een ontheffing van het gebruik van de parkeerschijf in de parkeerschijfzone in Langweer.

Belangstellenden kunnen de hoorzitting in Partycentrum ’t Haske in Joure bijwonen. De parkeerschijfzone wordt vanaf 20.00 uur behandeld.

De hoorzitting is onder voorbehoud. Het kan zijn dat het bezwaarschrift alsnog is ingetrokken, dat de aanvangstijd van de hoorzitting op verzoek van belanghebbenden is gewijzigd of dat het bezwaarschrift op verzoek van belanghebbenden achter gesloten deuren wordt behandeld. De gemeente adviseert om op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de bezwarencommissie (telefoonnummer 14 05 14) over eventuele wijzigingen.

Lees ook: Parkeerontheffing Langweer geweigerd en Parkeerontheffing straten Langweer

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!