Menu

zoeken

beachrockers 2018SINT NICOLAASGA - De kaartverkoop voor Beachrockers in Sint Nicolaasga gaat woensdag van start. Het festival hoopt dit jaar de eerste editie sinds de coronapandemie te houden. De organisatie meldt dat er licht aan het einde van de tunnel is. ,,We merken aan alles dat we snakken naar saamhorigheid, gezelligheid & een lichtpuntje in de agenda."

Het aantal beschikbare kaarten is volgens de organisatie beperkt. De meeste bezoekers die het festival in 2020 of 2021 zouden bezoeken, hebben hun tickets gehouden. 

De eerste namen zijn al bekend gemaakt. Beachrockers heeft Ronnie Flex, Frenna, Emma Heesters, Antoon en Joost Klein in de line-up. 

Beachrockers Festival vindt plaats op de Ulesprong in Sint Nyk en staat gepland voor vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli. De laatste editie vond plaats in 2019. 

Lees ook: Opnieuw streep door Beachrockers

(Foto: archief De Zakenman)

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!