Menu

zoeken

beachrockers 2018SINT NICOLAASGA -Het Beachockers Festival op de Ulesprong gaat opnieuw niet door. Met de huidige coronamaatregelen is het organiseren van het tweedaagse festival niet mogelijk.

De afgelasting is voor de organisatie een ‘enorme teleurstelling’. ,,Tot op het laatste moment hebben we gevochten om Beachrockers mogelijk te maken. Het hele jaar is de evenementen sector een worst voorgehouden, van ‘Dansen met Janssen’ tot ‘The Summer of Love’, maar de inzet en solidariteit van jongeren krijgt nul op rekest. Dit nieuws komt ontzettend hard aan bij ons ons team van vrijwilligers, podiumbouwers, artiesten, leveranciers en zzp’ers. We missen ons werk, wat we het liefste doen; onvergetelijke herinneringen maken voor onze bezoekers”, meldt de organisatie. Het Beachrockers Festival roept mensen nu op om zich bij de vreedzame protestmars ‘𝐔𝐧𝐦𝐮𝐭𝐞 𝐔𝐬’ aan te sluiten.

De gekochte tickets worden automatisch naar 2022 tickets omgezet. Bezoekers hoeven hier zelf geen actie voor te ondernemen. Het Beachrockers Festival 2022 staat gepland voor vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli.

(Foto: archief De Zakeman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!