Menu

zoeken

210725 MooisteTruck2021 tweedeDe Langweerder vrachtwagenchauffeur Eric Jellesma is met zijn Scania R450 tweede geworden in de caegorie Open Voertuigen in de strijd om de titel Mooiste Truck van Nederland 2021. Een bijbehorende bokaal staat inmiddels voor de voorruit van de truck, die hij voor Postma Transport uit Grijpskerk door Europa rijdt. De uitslag werd zaterdagavaond bekend gemaakt tijdens een rechtstreekse video-uitzending van het organiserende magazine Truckstar.

 

Jellesma zelf is blij met de tweede prijs. ,,Het is een supermooie waardering, die we na een mooi weekend hebben binnengehaald'', aldus de chauffeur, die tegelijk zijn waardering uitspreekt voor de ploeg vrijwilligers die hem geholpen heeft. Niet alleen de truck met oplegger moesten glimmend worden gepresenteerd, ook de drie trekkers als lading werden tot in de puntjes gepoetst. ,,Iedereen die mij geholpen en gesteund heeft, wordt heel erg bedankt. Jullie zijn toppers.''

De prijsuitreiking van zaterdagavond is op deze link te zien.

Lees ook: Langweerder maakt kans op titel Mooiste Truck 2021

Beeld: uit video Truckstar

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!