Menu

zoeken

Foto: TruckstarUit meer dat 1.400 aanmeldingen is Eric Jellesma (33) uit Langweer met zijn Scania R450 genomineerd voor de Mooiste Truck 2021 van Nederland. In de categorie Open Voertuigen dingen nog twee anderen vrachtwagens mee. De lezers van het Truckstar Fotoboek hebben de keus gemaakt. Normaliter maken de verkiezingen onderdeel uit van het drukbezochte Truckstar Festival op het TT-circuit in Assen, maar dan mag vanwege de coronacrisis niet doorgaan.

Jellesma rijdt nog maar kort op de genomineerde truck, die van Postma Transportonderneming in Grijpskerk is. Eerder reed hij op een oudere Daf, maar na het eerste jaar mocht hij een andere wagen kiezen. De Scania R450 heeft drie laklagen en is metallic gespoten. De cabine is van alle gemakken voorzien. ,,De Postma’s zijn duidelijk truckliefhebbers. Als je wat op of aan de truck wilt hebben, dan krijg je de vrije hand’’, aldus Jellesma in een interview met de organisatoren.

Op zijn internationale ritten naar voornamelijk Duitsland en Oostenrijk komt de luxe van zijn truck goed van pas. Jellesma rijdt een enkele keer nationaal.

Foto:Truckstar.nl



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!