Menu

zoeken

190614 Camping Blaauw0SINT NICOLAASGA – Camping en restaurant De Blaauwpleats in Sint NIcolaasga zijn verkocht aan de eigenaren van vakantiepark Duinrell. Jonkheer Frans van Eysinga doet zijn recreatiecomplex van de hand om zich te richten op de ontwikkeling van zijn vakatiebungalowpark. De transactie vond vrijdag plaats.

De nieuwe eigenaren Hendrik-Jan Mensing en Philip van Zuylen zijn geen onbekenden in de sector. Mensing is al eigenaar van recreatiebedrijf de Twee Bruggen in Winterswijk. Van Zuylen is de eigenaar van Duinrell in Wassenaar.

Jonkheer Frans van Eysinga vindt het vanwege zijn leeftijd (69) tijd om na 33 jaar te stoppen met de camping. ,,Ik ben blij met Hendrik-Jan en Philip als kopers die de sfeer goed aanvoelen en het bedrijf voor mijn gevoel op een goede wijze zullen voortzetten. Voor het team van onze medewerkers betekent het dat er voor hen weinig veranderingen zullen komen, waar ik ook blij om ben. Ik kijk na al die jaren met voldoening terug op wat we allemaal hebben bereikt. Eerst onder leiding van Henk Kreule en de laatste bijna twaalf jaar onder leiding van André Nijmeijer uiteraard bijgestaan door een enthousiast team van medewerkers.”

Jonkheer Frans van Eysinga zette de camping met restaurant in oktober vorig jaar voor 2,45 miljoen euro te koop. Van Eysinga behoudt de BV Vegilinbossen met de landhuizen, Ex-Patria woningen en de kavels waar de komende maanden vijftien chalets worden gebouwd.

Lees ook: Van Eysinga verkoopt Camping Blaauw

(Foto: archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!