Menu

zoeken

190614 Camping Blaauw0Camping Blaauw in Sint Nicolaasga staat voor 2,45 miljoen euro te koop. De huidige eigenaar, jonkheer Frans van Eysinga, wil van het complex af. Ook de exploitatie en het beheer van het aanliggende vakantiepark Landgoed Eysinga State valt onder de verkoop. De camping zelf ligt op circa 8,5 hectare eigen grond.

Camping Blaauw telt 89 jaarplaatsen en zo´n 105 plekken voor tenten van passanten en houders van seizoensplaatsen. Eetboerderij Blaauwpleats, die op het terrein staat, gaat ook over naar de nieuwe eigenaar. Het vastgoed omvat een heel pakket, zoals de beheerderswoning, drie sanitairgebouwen, een wasserette. Ook de exploitatie van het natuurkampeerterrein aan de overzijde van de Langwarderdyk gaat mee. Verder zijn er onder andere twee havens met 79 ligplaatsen, negen trekkershutten, zeven luxe safaritenten,

Het villapark is de afgelopen decennia ontwikkeld en volgebouwd met vakantiewoningen, die in eigendom van particulieren zijn. Het park ligt aan de Houtfeart, die met de Langwarder Wielen in verbinding staat.

Meer informatie over de verkoop op de site van de makelaar:

Lees ook:

- "Op in camping is gjin dei gelyk"

 

190614 Camping Blaauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

190614 Camping Blaauw1

(Foto's: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!