Menu

zoeken

spannenburg brug 16SPANNENBURG – Rijkswaterstaat presenteert woensdag 17 juni een aantal oplossingen voor de oeververbinding bij Spannenburg. Daarbij gaat het ook om het gebied, waarbinnen deze oplossingen mogelijk zijn. De informatiebijeenkomst vindt vanwege het coronavirus digitaal plaats.

In de nieuwe versie van het plan zijn de suggesties van de bijeenkomst op 5 februari 2020 in dorpshuis ’t Spantsje in Tjerkgaast meegenomen. De afgelopen maanden zijn alle mogelijke ideeën beoordeeld. Daarin zijn de inpassing in de omgeving, effecten op de natuur en of de oplossing bijdraagt aan de doelstelling van het opwaarderen van de vaarweg meegenomen.

Omwonenden wordt gevraagd mee te denken. Van woensdag 17 juni tot en met 5 juli is er de gelegenheid om een reactie geven of vraag stellen. Rijkswaterstaat geeft uitleg over hoe het digitaal vragen stellen werkt.

De online presentatie start om 19.30 uur. Alle praktische informatie over het webinar en hoe hieraan deel te nemen, staat vanaf woensdag 10 juni op de website www.rws.nl/friesebruggen.

Lees ook: Spannenburg wil aquaduct

(Foto: archief De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!