Menu

zoeken

kosmotronics 23SINT NICOLAASGA - Het heeft even geduurd, maar afgelopen week is de optochtwagen Kosmotronics van buurtvereniging De Fûgeldobbe naar Nijmegen vertrokken.

De optochtwagen komt op een midgetgolfterrein als onderdeel van een hindernis te staan. Transportbedrijf Boonstra uit Tjerkgaast heeft de praalwagen in delen op de wagen geladen en naar Nijmegen vervoerd.

De praalwagen van kunstenaar Harry Alting deed het volgens de jury niet zo goed op de 69ste Allegorische Optocht. De wagen eindigde in de jurybeoordeling onderaan de lijst op een twee na laatste plaats. Volgens de jury kwam de wagen de statisch aan. ,Je ziet de wagen. Je verwacht heel wat, maar de actie bleef uit." Ook de functie van het karretje was de jury niet duidelijk. Als er een prijs voor de PR was geweest, dan zou Fûgeldobbe deze zeker hebben gewonnen. Dagbladen en televisie besteedden ruim aandacht aan de Kosmotronics.

Lees ook: Optocht ook dit jaar verrassend en FORMERKEDABEL!

(Foto's: De Zakenman)

kosmotronics 20



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!