Menu

zoeken

11082162 Brug ScharsterrijnSCHARSTERBRUG - Voor de Scharsterrijnbrug op de A6 moeten extra signaleringsborden komen. Dat vindt het CDA De Fryske Marren. Het verkeer op de A7 vanuit Heerenveen en Sneek merkt bij drukte stilstaand verkeer te laat op.

Met name in de zomerperiode ontstaan op deze plek regelmatig gevaarlijke situaties. Weggebruikers komen dan net uit een onoverzichtelijke bocht. Dit heeft al tot de nodige ongelukken en bijna-ongelukken geleid. 

De politieke partij wil dat het college van burgemeester en wethouders er bij Rijkswaterstaat op aandringt om extra borden te plaatsen. De signaleringsborden moeten op de A6 vanaf Sneek naar Lemmer en op de A7 van Heerenveen naar Lemmer komen.

Zolang de eventuele bouw van een aquaduct onder de Scharsterrijn nog op zich laat wachten, vindt het CDA dit een goede tussenoplossing.

Lees ook: Lobby voor aquaduct gaat door

(Foto: Noordoost.nl)

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!