Menu

180906 AvondoptochtVPSINT NICOLAASGA - De twaalf grote en negen kleine wagen, muzikaal omlijst door verschillende showbands, gaven donderdagavond een betoverde show in de straten van Sint Nicolaasga. De wagens waren prachtig verlicht, wat overigens een extra criterium bij de beoordeling voor juryprijs.

Een spatje regen net na het vuurwerk bij de start van de avondoptocht deerde het massaal toegestroomde publiek niet. De mensen keken vol bewondering na al de prachtige creaties waar de inwoners van Sint Nicolaasga de afgelopen weken en maanden aan hebben gewerkt. 

De grote wagens van de KPJ, Lemmerweg en Op en om 'e Rijlst en Jurre en Lisa Postma met hun kleine wagen 'Pake en beppe op vakantie' kregen extra applaus omdat zij mochten pronken met hun publieksprijzen. 

Ook de avondeditie verliep vrijwel vlekkeloos, zodat iedereen met een goed gevoel nog tot in de late uurtjes feest kon vieren in het centrum van Sint Nicolaasga.

Lees ook: Duikboot wint publieksprijs

180906 Avondoptocht1

180906 Avondoptocht1

180906 Avondoptocht1

180906 Avondoptocht1

180906 Avondoptocht1

180906 Avondoptocht1

180906 Avondoptocht1Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!