Menu

zoeken

180906 PublieksprijsSINT NICOLAASGA - KPJ heeft met haar enorme duikboot bij de allegorische optocht de publieksprijs in de wacht gesleept. Tweede werd de Lemmerweg met haar voorstelling van Les Miserables. Voorzitter Edith Galama mocht de derde publieksprijs aan buurtvereniging Op en om 'e Rijlst overhandigen voor hun praalwagen 'Het Koraalrif'. 

De jongeren van de KPJ vierden meteen hun feestje. Hun praalwagen heeft het thema 'KPJ giet kopke ûnder'. De enorme duikboot laat verschillende taferelen zien die binnenin het onderwaterschip plaatsvinden. Het verhaal is deels gebaseerd op de film 'Down Periscope'. 

De eerste publieksprijs bij de kleine wagens ging naar Jurre en Lisa Postma. Met een knipoog gaf VVV-bestuurslid William de Jong aan dat de twee Postma's niet aanwezig waren. Want kunnen zij, in hun rol als pake en beppe, de weg naar de camping wel vinden? 'Pake en beppe op vakantie' kreeg de meeste stemmen van het publiek. 

 

 

DSC_3700.jpg



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!