Menu

zoeken

koningsdag 2018 13IDSKENHUIZEN - De bestuursperikelen in de Oranjevereniging Idskenhuizen houden aan. Er wordt van alles uit de kast gehaald om nieuwe bestuursleden te vinden, maar tot dusver tevergeefs. De vereniging heeft zichzelf een deadline opgelegd, als er voor 1 oktober niemand wordt gevonden dan gaat de stekker eruit.

Het eventueel opheffen van de Oranjevereniging zou het einde betekenen van de dorpsfeesten en de festiviteiten rond Koningsdag. Momenteel zijn de drie zittende bestuursleden ten einde raad. 'Na een goed geslaagde Koningsdag, een succesvol dorpsfeest en herhaalde oproepen op Facebook is het de Oranjevereniging tot op heden helaas nog niet gelukt om mensen enthousiast te krijgen om het bestuur te komen versterken', laten ze weten. 

Ook vorig jaar luidde de Oranjevereniging vanwege de personele problemen de noodklok. Na een oproep meldden zich toen een drietal inwoners, waarmee de problemen voorlopig waren opgelost. Nu staat de vereniging voor hetzelfde dilemma. 

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij één van de bestuursleden (Chris Gilgien, Riemke van der Schaaf of Mirjam Sybesma) of via 

Lees ook: Geen tent, maar dorpsfeest gered

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!