Menu

zoeken

avond optocht 2016 17SINT NICOLAASGA - De opzet van de publieksprijs bij de allegorische optocht in Sint Nicolaasga blijft ongewijzigd. Een aantal leden vond het een gemis dat het publiek 's avonds niet op haar favoriete praalwagen kan stemmen. De argumenten van het bestuur om geen verandering aan te brengen, werd dinsdagavond door een meerderheid van de leden ondersteund. 

Het VVV-bestuur heeft de opzet tegen het licht gehouden. Naast logistieke problemen hecht het bestuur veel waarde aan de traditie om de publieksprijzen voorafgaand aan de avondoptocht uit te reiken. Dit zorgt voor een stukje extra spanning voor publiek, bestuur en bouwers. Door ook een avondtelling te doen, zou de winnaar pas een week later bekend gemaakt kunnen worden. Tegelijk met de juryprijzen in Het Zalencentrum.

De leden van de vereniging en de wagenbouwers konden zich vinden in de uitleg van het bestuur en stemden in met het voorzet om de systematiek ongewijzigd te laten. 

Lees ook: Opzet publieksprijs bekeken

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!