Menu

zoeken

optocht avond 2015 publieksprijsSINT NICOLAASGA - Het bestuur van de Vereniging Voor Volksvermaken in Sint Nicolaasga, de organisator van de Allegorische Optocht, gaat in 2017 bekijken of de opzet van de publieksprijs moet worden veranderd. Verschillende buurten gaven dinsdagavond tijdens de leden- en wagenbouwersvergadering aan het een gemis te vinden dat de avondoptocht niet mee wordt genomen in de beoordeling.

Een nieuwe opzet brengt eventueel wel wat obstakels met zich mee. Bij een aanpassing kunnen de bekers niet meer voorafgaand aan de avondoptocht worden uitgereikt, bovendien zijn er praktische bezwaren met het inleveren van briefjes. Het VVV-bestuur neemt de geluiden in ieder geval serieus. De opzet blijft dit jaar ongewijzigd en wordt volgend jaar een agendapunt zodat de voors en tegens goed kunnen worden afgewogen.

Overigens is de VVV nog op zoek naar een vrouwelijk lid van de jury. Ook wordt er gezocht naar een vrijwilliger die mee wil helpen bij de telling voor de publieksprijs. Op de middag na de optocht moeten de ruim tweeduizend ingeleverde briefjes met de voorkeur van het publiek worden uitgezocht.

(Archieffoto: De Zakenman) 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!