Menu

zoeken

05022017 langwarLANGWEER - Een cheque van 11.270 euro is zondagavond in de Langweerder Brasserie Anders aan Ruurd Boersma overhandigd. Hij neemt begin juni deel aan Alpe d'HuZes en daar werd een speciale activiteit georganiseerd. 

Ruurd Boersma is nog beduusd van alles wat er in zo'n korte tijd door de plaatselijke voetbal vereniging en Brasserie Anders is georganiseerd met het prachtig bedrag als resultaat. Boersma zijn streefbedrag dat op de site van Alpe d'HuZes is vermeld.is 25.000 euro waarvan hij nu ruim 21.000 euro  binnen heeft. 

Ruurd Boersma schrijft op de site van de Alpe d'HuZes  zijn motivatie om de berg driemaal te bedwingen. 'In april 2016 heb ik een stamceltransplantatie gehad, omdat ik de ziekte van Kahler heb. Ik heb het geluk gehad om tot zover weer gezond door door het leven te kunnen gaan.' Boersma zijn vader heeft dat geluk niet gehad. Hij overleed vorig jaar aan de gevolgen van prostaatkanker. De wilskracht en het doorzettingsvermogen van zijn vader heeft Boersma geïnspireerd om voor KWF Kankerfonds de Nederlandse berg te bedwingen.

Klik hier voor de webpagina van Boersma

Lees ook: €10.000 voor Alpe d'HuZes fietstocht

(foto De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!