Menu

zoeken

161230 Haulstersingel schoonspuitenOUWSTERHAULE - De Haulstersingel is na een afsluiting van een half jaar weer open. De borden zijn de afgelopen week al opgeruimd. Vrijdag zijn het wegdek en de tunnel schoongemaakt.

De afsluiting werd ingesteld na vernielingen aan de verkeersmaatregelen, die werden getroffen vanwege het zandtransport over de weg. Alleen fietsers konden dankzij een barrier nog gebruik maken van de Haulstersingel. 

De zandtransporten over de weg zijn nu niet meer nodig, waardoor de afsluiting ook kan worden opgeheven. Een schoonmaakbeurt bleek echter niet een overbodige luxe. De wanden van de tunnel werden door schoonmaakbedrijf Hoogland uit Sint Nicolaasga met een hogedrukspuit weer in de oorspronkelijke staat hersteld. Het zand en andere verversmering op het wegdek is met een schoonmaaktruck opgeruimd. Een graafmachine zorgt er voor dat ook de bermen netjes worden achtergelaten.

Lees ook: Haulstersingel na jaarwisseling open

(Foto's: De Zakenman)

161230 Haulstersingel weer open

161230 Haulstersingel weer open machine schoonmaken

161230 Haulstersingel weer open wegdek schoon



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!