Menu

zoeken

Repair caféDe Sint Nykster repairshop gaat woensdagmiddag weer open. Voordat de coronacrisis al dit soort initiatieven de nek omdraaide, was er net een mooie start gemaakt. Sint Nyksters en mensen uit de omgeving wisten het repaircafé, zoals het ook wordt genoemd, te vinden.

,,Nu moet alles opnieuw worden opgestart en is het voor de organisatie van de Hobbywerkplaats en KBO dus spannend of men de weg terug vindt," vertelt bestuurslid Jan Buitinga van de hobbywerkplaats. Vanaf woensdag 6 oktober zijn vanaf twee uur mensen aanwezig om kleine reparaties te verrichten of spullen voor reparatie in te nemen. Deze kunnen dan de week erop worden opgehaald. In principe geldt dit voor iedere eerste woensdag van iedere maand. Reparaties zijn in principe gratis, wel worden onderdelen, in overleg, in rekening gebracht

Lees ook: Sint Nyk krijgt eigen repaircafé

(Foto: archief de Zakenman)

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!