Menu

zoeken

MarissaLANGWEER Marissa Visser (24) uit Langweer staat in de jubileumeditie van de Boerinnenkalender. Visser stond in 2019 model voor de kalender.

De Boerinnenkalender bestond vorig jaar tien jaar. Op deze jubileumuitgave zijn de zeventien kalendermodellen te zien die van het publiek de meeste stemmen kregen. In drie weken tijd zijn 24.554 stemmen uitgebracht, met ‘het beste van 10 jaar’ in één tijdloze verjaardagskalender met een cover, twaalf maanden en vier bonusfoto’s.

,,Zo’n tijdloze en online gekozen verjaardagskalender is voor nu een mooi corona-proof alternatief”, zegt projectleidster Vesta Kauffman. De jubileumuitgave is vanaf 8 juni aanstaande verkrijgbaar.

Ieder jaar melden zo’n 300 plattelandsvrouwen zich aan voor een pikante foto op deze uitgave. De duizenden aanmeldingen sinds 2011 hebben tot zover geleid tot tien edities met in totaal 144 kalenderplaten. Intussen is de organisatie alweer bezig met de editie voor 2022 en komen er zelfs al aanmeldingen binnen voor de 2023-editie.

Lees ook: Jorrit (22) in Boerenkalender

(Foto: Boerinnenkalender 2019)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!