Menu

zoeken

Stevenshoek oudBurgemeester Fred Veenstra, wethouder Frans Veltman en ambassadeurs Riemer en Annie van der Velde openen vrijdagmiddag om 16.00 uur het terras van Harborside Langweer. Op het alternatieve terras in de oude haven van Langweer kunnen vanaf dit weekend honderd gasten aanschuiven.

Het grote terras is een initiatief van Bakkerij Langweer, Café De Drie Zwaantjes, Restaurant Noflik, Café Wapen van Langweer, Café De Tapperij, Restaurant Anders en Waal Friesland Catering. De zeven horecaondernemers uit Langweer hebben het terras volgens de geldende coronaregels ingericht. Er is een vaste looproute, tafels worden door een natuurlijke barrière van elkaar gescheiden en toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Bezoekers moeten zich melden bij de entree voor een plaats op het terras.

De Harbourside Langweer is dit weekend geopend. Vanaf vrijdag 3 juli is het terras dagelijks van 10.30 tot 21.30 uur geopend. Er is een uitgebreide dranken kaart en de mogelijkheid om een kleinigheid te eten.

Lees ook: Honderd stoelen op Stevenshoek

(Foto: Harborside Langweer)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!