Menu

zoeken

190805 Glasvezel thermometerDFM op Glas organiseert in Langweer en Sint Nicolaasga speciale inwonersbijeenkomsten waar vragen over de glasvezelverbinding kunnen worden gesteld, antwoorden worden gegeven en eventueel ingeschreven kan worden. De meetings zijn onderdeel van een ultiem offensief om voor 1 september voldoende inwoners over de streep te trekken om op glasvezel over te stappen. 

Langweer en Sint Nyk behoren tot de negen kernen waar tot dusver nog onvoldoende animo is getoond. Burgerinitiatief DFM op Glas doet nog een poging om ook daar alsnog de benodigde percentages te halen. Ook de verloting van taarten onder nieuwe aanmeldingen maakt onderdeel uit van het slotoffensief.

Tijdens de bijeenkomst wil de werkgroep zoveel mogelijk tekst en uitleg over glasvezel geven, om twijfels weg te halen en vragen te beantwoorden. Voor Langweer is er aankomende zaterdag (24 augustus) om 14.00 uur een informatiemiddag in Café De Drie Zwaantjes. Dinsdag (27 augustus) om 19.30 uur is Sint Nicolaasga aan de beurt. Die bijeenkomst vindt plaats in Het Zalencentrum.

(Foto: De Zakenman)

Lees ook: Boerland: ,,Unieke kans voor glasvezel"

Filmpje DFM op Glas met Gurbe Visser als dorpsomroeper (persiflage op de vroegere Wouter Bijl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!