Menu

zoeken

160707 Foto brug ScharsterbrugOnder openstaande bruggen in het zuidwesten van Friesland zullen in 2020 wederom foto's komen te hangen. VVV Waterland van Friesland schrijft een wedstrijd uit om unieke plekjes in het gebied te fotograferen. De winnende foto's worden op spandoeken afgedrukt en zullen te bewonderen zijn als de ophaalbruggen openstaan. 

Onder het brugdek van de brug in de Hollandiastraat hing in 2016 ook een foto. Dat was in het kader van een wedstrijd die door Streekwurk Zuidwest Fryslân en de Friese Milieu Federatie werd geïniteerd. In 2018 hing een foto van de openstaande brug van Lemmer onder het brugdek van de Scharsterrijnbrug in de A6. Dit was in het kader van Kulturele Haadstêd.

Het doel van VVV Waterland van Friesland is om de schoonheid en diversiteit van Zuidwest Friesland te laten zien aan eigen inwoners én toeristen. In 2019 publiceert Ying Media, mediapartner van VVV Waterland van Friesland, maandelijks een inzending in haar kranten. 

Fotografen kunnen zich nog opgeven tot eind november van 2019. De brugdoeken worden vanaf het voorjaar in 2020 opgehangen.

Lees ook: 
Winnende foto onder brug
Foto van open brug bij open brug 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!