Menu

Peter Bouwknegt 2000x1600Onder het brugdek van de Scharsterrijnbrug hangt tot en met september een foto van een openstaande brug in Lemmer. De foto werd gemaakt door Peter Bouwknegt en werd in het kader van het project Brug, Brêge, Bridge ingestuurd. Het betreft een foto-expositie, die zich in het kader van Kulturele Haadstêd 2018 over de hele provincie uitstrekt. 

Uit 247 heeft de organisator Friese Milieu Federatie twintig winnaars gekozen. Dat beeld, aangevuld met afbeeldingen van deelnemende partners, is onder tachtig bruggen gehangen. Watertoeristen en mensen die wachten voor de brug kunnen de foto's aanschouwen.

De foto van Peter Bouwknegt is in zwart-wit overgezet en hangt naar de Scharsterrijnbrug in Scharsterbrug ook onder de brug in Terwispel. De Scharsterrijnbrug is de enige plek in het werkgebied van DeSintNykster.nl waar in het kader van het project een foto onder wordt gehangen. In het kader van de wedstrijd 'Beeld schoon water' hing er in 2016 ook al eens een levensgrote foto onder het brugdek van de brug in de Hollandiastraat in Scharsterbrug.

Lees ook: Winnende foto onder brug

(Foto: BrugBregeBridge.nl/Peter Bouwknegt)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!