Menu

zoeken

190222 Recreatiepark Idskenhuizen HfdDe realisatie van de nieuwe woningen op Recreatiepark Idskenhuizen nadert voltooiing. De afgelopen tijd is er veel werk aan de kaden en een brug uitgevoerd.

De recreatieve uitbreiding omvat elf nieuwe rietgedekte watervilla's. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op het vroegere campinggedeelte van het recreatiepark. De woningen zijn geschikt voor acht tot tien personen. Door een doorbraak met de haven liggen de villa's aan het water en kunnen sloepen en open zeilboten met gestreken mast daar aanmeren. Bij de ingang aan het Mastersein wordt een nieuw achthoekig receptiegebouw gebouwd.

Het grondwerk is uitgevoerd door Nagelhout Woudsend, Bouwbedrijf Cornel uit Joure realiseert de woningen. Jaring de Wolff uit Sint Nicolaasga verzorgt de inrichting en Kuipers uit Sint Nyk het installatiewerk.

Lees ook: Jan Bos: ,,Watervilla's unieke kans"

190222 Recreatiepark Idskenhuizen

190222 Recreatiepark Idskenhuizen0



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!